Sır kasette neler vardı?

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Sır kasette neler vardı?


    Sır kasette neler vardı?

    Habertürk kanalında önceki akşam Cihan Oskay'la ilgili yeni bantlar yayınlanacağı açıklanan Şeref Tribünü programının zorunlu reklam arası verip yayından kaldırılması büyük yankı yarattı.

    Geçtiğimiz hafta "Aziz Yıldırım emretti, Samsun'a şike parası götürdüm" sözleriyle sırra kadem basan Oskay tanıtım bantlarında, "İntihar ederim, benim temizlenmemle Türk futbolu temizlenmez. Ne olursa olsun sonuna kadar gideceğim" şeklinde ağlayarak konuşurken görüldü. Ancak program sırasında yapımcı Tuğrul Yenidoğan, yayını keseceğini, kulağına bir şeyler söylendiğini, reklamdan sonra yayına dönüp dönmeyeceklerinin belli olmadığını ifade ederek programa son verdi. Yenidoğan'ın dediği gibi program daha sonra devam etmedi. 52 dakikalık Oskay'ın bantından haberi olmayan Genel Yayın Müdürü Melih Meriç'in programın devamına izin vermediği açıklandı.
    Oskay ve Yıldırım birarada
    İstifa eden Yenidoğan, "Aziz Yıldırım'ın basın toplantısında söylediklerini çürütecek görüntüler vardı. Oskay ile yıllardır hiç görüşmediğini söylüyordu. Yıldırım, Mahmut Uslu ve Oskay'ın 2005 yılında otelde birlikte görüntülerini yayınlayacaktık. Ayrıca Oskay ile Alpay Özalan'ın Yıldırım'ın ofisindeki görüntüleri verecektik. Oskay'ın 6 yıl Koç Grubu'nda çalıştığını da kanıtlayacaktık. Fakat reklam baskısına kurban gittik" ifadesini kullandı. Meriç ise "Benden gizlenen bir yayının yapılmasına izin veremezdim. Oskay'la ilgili bandın varlığından program başlayınca haberim oldu. Oysa program öncesi Yenidoğan'ı aradım ve 'Akşam neler var?' diye sordum. Bana 'Derbiyi konuşacağız' dedi. Kasetin varlığı benden gizlendi. Böyle bir hatayı asla kabul edemem" dedi.
İşlem Yapılıyor
X