Branşlarımız başarıdan başarıya koşuyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • eerol
    Banned
    • 06-11-2004
    • 8682

    Branşlarımız başarıdan başarıya koşuyor

    Branşlarımız başarıya koşuyor
    25 Aralık 2006 Pazartesi


    Profesyonel futbol takımımızın Fortis Türkiye Kupası, Turkcell Super Lig ve UEFA Kupası’ndaki yarışı devre arası tatili dolayısıyla bir süreliğine aralanırken, Kulübümüzün diğer branşlardaki yarışı heyecanla devam ediyor. Kulübümüz, haftayı tüm branşlarda aldığı başarılı sonuçlarla bayram ve yeni yıl öncesi camiaya büyük mutluluk yaşattı.
    Beko Basketbol Ligi’nde 12. hafta geride kalırken, Fenerbahçe Ülker basketbol takımı, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda karşılaştığı Tofaş’ı 84-77 mağlup ederek 23 puanlı Türk Telekom’la birlikte zirveye yerleşti.
    Fenerbahçe Ülker, ligin 13. haftasında Alpella ile deplasmanda karşılaşacak. Fenerbahçe bayan basketbol takımı da Türkiye bayan basketbol ligi 9. hafta mücadelesinde evinde konuk ettiği Mersin Büyükşehir Belediye’yi 64-43 mağlup ederek yenilmezliğini ve liderliğini sürdürdü. Fenerbahçe bayan basketbol takımının 10. haftadaki rakibi ligde 6. sırada bulunan Galatasaray. Fenerbahçe bayan voleybol takımı da Fenerbahçe Spor Kulübü branşlarının başarı halkasına yenisini ekledi ve 1. Lig B grubu mücadelesinde Vakıfbank Güneş Sigorta’yı 3-1 yenerek zirvedeki yerini korudu. Fenerbahçe erkek voleybol takımı ise ligdeki ikinci devre üçüncü maçında Tokat Plevne takımı ile mücadele etti ve karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak puan hanesine 3 puan yazdıran Fenerbahçe Spor Kulübü branşları arasında yer aldı.
    Masa tenisi Türkiye Süper Ligi’nde ilk yarı son etap maçları Adana’da tamamlanırken, Fenerbahçe ligde erkeklerde ilk yarıyı lider, bayanlarda ise 2. sırada kapattı.
    Yüzme şubemiz de, Türkiye bireysel yüzme şampiyonası ön elemelerinde katıldığı tüm sporcuların elemeleri geçmesiyle başarılı olmaya devam ediyor.
    Bugün başlayan Feneirum Türkiye Büyükler Kulüplerarası Boks Şampiyonası’nın ilk gününde boksörlerimiz kazandıkları maçlarla çeyrek finale adlarını yazdırdılar.
İşlem Yapılıyor
X