Kayseri'de transfer kardeşliği!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Kayseri'de transfer kardeşliği!

    -------------------------------------------------------------------------------
    Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Erol Bedir, transfer çalışmalarının devam ettiğini bildirildi. Ligin son sırasındaki Kayseri ekibi şu oyuncuları bitirmek istiyor:


    Bedir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankarasporlu Kürşat ve Devran'ın transferi konusunda, ortaya çıkan pürüzlerin giderildiğini belirterek şunları söyledi: ''Kürşat ve Devran'ın transfer edilmesi için yaptığımız görüşmeler, olumlu yönde devam ediyor. Bu iki futbolcunun yakında imza atmasını bekliyoruz. Ankaragücü'nde oynayan eski futbolcumuz Agali ve Sivassporlu Anderson ile de görüşüyoruz. Bu iki futbolcudan birini de transfer etmeyi düşünüyoruz.''

    Bedir, Kayserispor'un kulüp bulmasını istediği Muhammed Hanefi'nin transfer edilmesinin de mümkün olabileceğini ifade ederek, ''Muhammed Hanefi konusu, teknik direktörümüz Lorant ile görüştükten sonra netlik kazanacak. Lorant, Muhammed Hanefi'nin alınmasına sıcak bakarsa, biz de gerekeni yapacağız. Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor aynı şehrin iki kardeş kulübü. Kayseripor, futbolcu transferi konusunda bize gereken desteği verecek. Biz de bizden istenen bir futbolcu olursa gereken desteği veririz. İkinci yarıya mutlaka yeni transferlerle takımı takviye ederek başlayacağız'' diye konuştu.
İşlem Yapılıyor
X