Mektup Szymkowiak'tan

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    Mektup Szymkowiak'tan

    Trabzonspor Kulübü'ne Polonyalı oyuncu Miroslaw Szymkowiak ismiyle yazılmış, ''Futbolu bıraktım. Trabzon'a dönmeyeceğim'' ifadelerinin yer aldığı mektubu Szymkowiak göndermiş.



    Trabzonspor Kulübü'ne gönderilen mektubun, Miroslaw Szymkowiak'tan geldiği doğrulandı.

    Kulüp profesyonel futbol işleri sorumlusu Caner Çuvalcıoğlu, Polonyalı oyuncu Miroslaw Szymkowiak adına bordo-mavili kulübe gelen, ''Futbolu bıraktım. Trabzon'a dönmeyeceğim'' biçimindeki mektup sonrası futbolcunun menajerine ulaştıklarını söyledi.

    Futbolcunun menajeriyle yaptıkları görüşmede, mektubun Szymkowiak'tan geldiğinin doğrulandığını ifade eden Çuvalcıoğlu, ''Menajeri de futbolcunun yaptığının yanlış olduğunu söylüyor. Ben de en son 27 Aralık'ta futbolcuyla görüşmüştüm. Herhangi bir olumsuzluk yoktu'' dedi.

    SZYMKOWIAK İÇİN NOTER TESPİTİ YAPILDI
    Sözleşmesindeki madde gereği futbolcuya dönüşü için uçak bileti aldıklarını da dile getiren Çuvalcıoğlu, ''28 Aralık'ta Türkiye'de olacak, İstanbul'da sağ dizindeki ağrılar nedeniyle doktor kontrolünden geçecekti. Kendisi cumartesi günü de kampta yer alacaktı. Kampta yer almadığı için bu noter tespiti yaptırdık'' diye konuştu.

    Trabzonspor Kulübü, daha önce yaptığı açıklamada, Polonyalı oyuncunun kampa katılmaması halinde konuyu UEFA'ya taşıyacaklarını söylemişti.

    30 yaşındaki Polonyalı oyuncunun, bordo-mavili takım ile 2008 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
İşlem Yapılıyor
X