BRIGHT Polsat AU ( 01.10.2004 )

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ybæl©ik
    ADMINISTRATOR
    • 25-01-2003
    • 30775

    BRIGHT Polsat AU ( 01.10.2004 )

    biraz önce yeni yazılımı test ettim arkadaşlar.

    tüm yazılımlar aşağıdaki linktedir.


    2-3 3-2 5-5 bağlantıları olan RS232 kablosunu cihaza takın. cihaz StandBy konumunda olsun.

    yükleme işine başlamadan önce Kullanıcı Ayarları bölümündeki BackUp System özelliğini kullanarak tüm ayarlarınızın cihazda kalıcı olmasını sağlayın.

    daha sonra aşağıdaki *.zip dosyasının içinde olan BRIGHT YÜKLEME programını çalıştırın. sol taraftan uygun Com Portunuzu seçin. program size yüklenecek dosyayı sormayacaktır. çünkü aynı klasörde olduğu için otomatik algılayacaktır. bu işlemlerden sonra sağdaki YÜKLE tuşuna basın Wait B00B yazısı geldiğinde onaylayın cihazın ön panelinde LOAD yazarak yükleme başlayacak ve 001 - 100 arası sayacaktır. 90'a kadar saydıktan sonra cihazın ekranında SAVE yazısı belirecek ve yüklemenin kalan % 10 kısmı da tamamlanacaktır.

    cihaz kendisini kapatıp açtıktan sonra cihazın ekranında nenu yazacaktır.

    cihazın yükleme işi bitmiştir.

    cihazı sisteme takın. Menu'de Kullanıcı ayarları bölümünden Restore System seçin ve onaylayın.

    işte size güzel bir özellik, daha önce BackUp system ile kayıt etmiş olduğunuz bilgiler, yeni bir yazılım yükledikten sonra Restore System yapıldığında aynen kalıyor ve tekrar ayar yapmanız gerekmiyor.

    Menu'deki Kanal Kilidi bölümüne gelin OK basın şifre isteyen yere 3453 şifresini yazın ve ekrana gelen kanal kilidi seçenekleri menüsünde hiç bir işlem yapmadan kumandadan menü tuşuna basın bu işlemi yaptık tan sonra Ayarlar menüsüne gidin ve OK tuşuna basın ekrana gelen Ayarlar menüsünde en altta Key bölümü eklendiğini göreceksiniz. artık emu aktif durumdadır.

    Hotbird uydusundaki Polsat paketinden herhengi bir yayın seçtiğinizde ekrana Updating Key... gelecek. 5-10 sn kadar keyler güncellenecek ve artık Polsat AU çalışacak.

    güle güle kullanın.
    Son düzenleme ybæl©ik; 02-10-2004, 12:39.
İşlem Yapılıyor
X