Nokia Mobile Search gelişti

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • sarslan724
    Senior Member
    • 28-03-2005
    • 7947

    Nokia Mobile Search gelişti

    Finlandiyalı mobil iletişim cihazları devi Nokia, Barselona’da düzenlenen 3GSM Kongresi’nde, Mobile Search (Mobil Arama) uygulamasının yeni bir özelliğini tanıttı: “My Content”. Nokia Mobile Search artık, e-postalardan kısa mesajlara, takvime kaydedilmiş işlerden video ve müzik dosyalarına kadar, mobil cihazda yer alan bütün içerikler arasında arama yapabiliyor.



    Tıpkı bir PC’deki arama uygulaması gibi, Nokia Mobile Search de, uyumlu bir Nokia cihazındaki tüm bilgileri sıralıyor ve istediğiniz içeriği istediğiniz zaman aramanızı sağlıyor.


    Dünya genelinde 20’yi aşkın iş ortağıyla çalışan ve 40’tan fazla dil seçeneğiyle sunulan Nokia Mobile Search, istenen içeriğe ulaşmanın kolay, rahat ve hızlı yolunu sunuyor. Aramalar, yerel servis sağlayıcılar üzerinden İnternet’te, arama motorlarında ya da mobil cihaza kayıtlı bilgiler içinde yapılabiliyor.

    “My Content” hakkında bir açıklama yapan Nokia yetkilileri şunları ifade ediyor: “Nokia Mobile Search, istedikleri bilgiyi ve hizmetleri bir tık’la bulmak isteyenler tarafından çok sevildi. Bu kolaylık artık, Nokia cep telefonu ya da multimedya bilgisayarında kayıtlı olan içerikleri aramada da kullanılabiliyor. İster takviminize işaretlediğiniz bir uyarıyı, ister arkadaşınızın günler önce gönderdiği bir kısa mesajı, isterseniz İnternet’ten indirdiğiniz bir multimedya dosyasını arıyor olun, Nokia Mobile Search’teki ‘My Content’ ile hepsini kolayca bulabiliyorsunuz.”

    “My Content” özelliğinin yer aldığı Nokia Mobile Search, Nokia N95, Nokia N93i, Nokia N93, Nokia N91, Nokia N91 8GB, Nokia N80 Internet Edition, Nokia N80, Nokia N76, Nokia N73 Music Edition, Nokia N71, Nokia E70, Nokia E61, Nokia E60 ve Nokia 3250 ile kullanılabiliyor. Uygulama, http://www.nokia.com/mobilesearch adresi üzerinden, uyumlu Nokia cihazlara ücretsiz olarak indirilebiliyor.
İşlem Yapılıyor
X