TEHLİKELİ İKİLİ....

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    TEHLİKELİ İKİLİ....

    Tehlikeli ikili: Ümit ve Nobre


    Turkcell Süper Lig'de 3 Mart Cumartesi günü Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbi mücadelesinde, Nobre ile Ümit Karan takımların gol yollarındaki en büyük kozu olacaklar.

    11 yıllık kariyerinde şimdiye dek Gençlerbirliği, Galatasaray ve Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'da oynayan Ümit Karan, 259 lig maçında fileleri 110 kez havalandırdı.

    Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile Galatasaray takımları arasında 3 Mart Cumartesi günü yapılacak 2007'nin ilk lig derbi maçı öncesi gözler iki takımın golcüleri Nobre ve Ümit Karan'da olacak.


    ÜMİT KARAN
    Galatasaray’ın hafta sonu oynanacak zorlu mücadeledeki gol silahı Ümit Karan olacak.

    Galatasaray formasıyla Beşiktaş'a son 2 randevuda gol atmayı başaran ve ligde geride kalan 22 maçta 12 gol kaydederek takımının en golcü ismi olan Ümit, bu sezon forma giydiği 3 derbi maçta da ezeli rakiplerinin filelerini havalandırdı.

    Ligin ilk yarısında Ali Sami Yen Stadı'nda yapılan maçta penaltıdan attığı golle takımını 1-0 galibiyete taşıyan Ümit Karan, aynı zamanda bu maçta Türkiye'deki lig kariyerinde 100. gole imza koymuştu. Ümit Karan, devre arasında Antalya'da düzenlenen Efes Pilsen Cup turnuvasında normal süresi 1-1 biten maçta Galatasaray adına gole imza koyan isim oldu.

    Galatasaray'ın Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynadığı ve 2-1 yenildiği sezonun ilk yarısındaki derbide takımının tek golünü kaydeden Ümit, sezon başında Beşiktaş ile yapılan Süper Kupa maçında ise forma giymedi.

    31 yaşındaki golcü isim, bu sezon ligde 17 maçta toplam 1416 dakika sahada kaldı. Sezon başından bu yana 3 sarı kartı bulunan Ümit Karan, derbide de kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek Trabzonspor maçında oynayamayacak. Bu arada Ümit'in, Gençlerbirliği forması altında Beşiktaş'a 3 lig maçında toplam 4 golü bulunuyor.

    MARCIO NOBRE
    Sezon başında Fenerbahçe’den Beşiktaş’a transfer olan Nobre, bu iki takımda Galatasaray filelerini toplam 5 kez havalandırdı.

    Fenerbahçe formasıyla Galatasaray'a 3 gol atan Brezilyalı futbolcu, Beşiktaş’ta da sarı-kırmızılı takıma 2 gol keydetti.

    Almanya'da yapılan Süper Kupa maçında, karşılaşmanın tek golüün atan ve kupayı takımına kazandıran Nobre, ligin ilk yarısındaki derbide ise suskun kaldı. Nobre, devre arasında Antalya'da düzenlenen Efes Pilsen Cup turnuvasında son dakikada attığı gole de takımını 1-1 beraberliğe taşıdı. Beşiktaş, penaltı atışları sonucunda maçtan galip ayrılmıştı.

    Sezonun geride kalan bölümünde toplam 5 gol atan Brezilyalı, oynadığı 18 maçın 16'sında ilk 11'de görev yaptı ve toplam 1371 dakika sahada kaldı. Nobre bu maçlarda 2 sarı, 1 de kırmızı kart gördü.

İşlem Yapılıyor
X