Endüstriyel Komünikasyon - Siemens Scalance X408-2

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • sumtas
    Member
    • 06-12-2005
    • 604

    Endüstriyel Komünikasyon - Siemens Scalance X408-2

    İstanbul, 10.04.2007Yüksek performanslı ağlarda kullanımı

    Scalance X-400 ürün serisi, yüksek performanslı ağlarda kullanım için modüler endüstriyel ethernet switch‘ler içerir. Scalance X408-2 sekiz entegre Ethernet Twisted Pair arayüzüne sahip olup bunlardan 4 Gigabit-Port‘da omurga temelinde performanslı, yedekli ağ yapısı oluşturulabilir. Gigabit Twisted Pair-Portları 100 Mbit/s FO optik portlarına veya 1.000 Mbit/s FO‘ya çevrilebilirler. Bunun için X408-2’nin iki üniversal modül soketi olup isteğe göre Scalance X-400, Multi-mode-FO yada Single-mode-FO için Fast Ethernet veya Gigabit-Ethernet-Media modulü takılabilir.

    Scalance X408-2 ile sanal ağlar (VLAN) oluşturulabilir. Bu şekilde birkaç “mantıksal” endüstriyel ethernet ağı bir tek fiziki ağ üzerinde oluşturulabilir. Spanning Tree Protocol (STP) ve Rapid Spanning Tree Protocol (RSTP) gibi standardize yedekleme prosedürlerinin desteklenmesi daha üstlerdeki Enterprise ağlarının yedekli bağlantısına imkân verir. Konuşma yada video uygulamalarında görülen Multicast veri akışları da switch tarafından tanınıp tüm ağdaki yük filtrelenerek sınırlandırılabilir.



    X-400 ün yapı tekniği kompakt Simatic S7-300 formatında panoda yada şalter kutusunda az yer kaplayacak şekilde monte edilmeye yöneliktir. Montaj standard - 35 mm - montaj rayı yada S7-300 profil rayı üzerine yapılır. Profinet, lO-Device olarak Scalance X408-2 Simatic Step 7’nin projelendirme ve sistem teşhislerine basitçe dahil edilebilir. İşletim ve çalıştırma açısından teknoloji set için önemli avantajlar sağlar. Teslimata dahil olan değiştirme aracı C-Plug hata durumunda yedek cihazın yeniden konfigürasyonuna gerek kalmadan hızlı bir şekilde değiştirilmesini sağlar.
İşlem Yapılıyor
X