GS 'DEN ÇILGIN TEKLİF

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • teknisyen101
    Junior Member
    • 20-05-2006
    • 76

    GS 'DEN ÇILGIN TEKLİF

    G.Saray'a çılgın teklif
    22.04.2007 15:33:29

    -------------------------------------------------------------------------------
    G.Saray'a çılgın teklif

    Kayserispor, Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'da ısrar eden G.Saray'dan Uğur+Özgürcan+Ferhat ile birlikte üç milyon euro talep etti. Cimbom bu teklifi değerlendiriyor.

    ***

    İşte o pazarlık

    Cimbom, Gökhan ve Mehmet için Uğur, Özgürcan ve 2 milyon euro önerdi. Teklifi az bulan Kayseri, Ferhat artı 1 milyon euro daha istedi.

    Kayserispor'un her fırsatta, Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'u satmayacaklarını açıklamasına karşılık, 'ateş olmayan yerden duman çıkmaz' deniyor ancak kanıt gösterilemiyordu. Fakat transfer piyasasının nabzını elinde tutan Fotomaç, bir kez daha farkını konuşturarak Galatasaray ile Kayseri arasındaki görüşmelerin perde arkasını ortaya çıkardı. İşte iki sarı- kırmızılı ekip arasında kıran kırana geçen ama herkesten saklanan görüşmelerinin perde arkası:

    FERHAT'A TAKILDI
    Gökhan ve Mehmet'i çok isteyen sarı-kırmızılı yöneticiler, Adnan Polat aracılığıyla Uğur Uçar ile Özgürcan'la birlikte 2 milyon euro bonservis ücreti teklif etti. Ancak bunu az bulan Kayseri, bu iki oyuncu ile birlikte Ferhat ve 1 milyon euro daha istedi. Cimbom'un bu talebi fazla bulması üzerine görüşmeler kilitlenirken, Galatasaray'ın ilerleyen günlerde yeni bir teklifle Kayseri'nin karşısına çıkacağı ifade edildi.

    Kaynak: www.pasfotomac.com.tr
İşlem Yapılıyor
X