Siyasi olaylar....

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ozkandonmez
    Administrator
    • 30-12-2002
    • 47396

    Siyasi olaylar....

    Bilindiği üzere bir süreden beri iktidar muhalefet ve askeriye çevresinde dönen bazı oyunlar var.

    Bu oyunlara alet olan yazarlar kurumlar var, kimisi darbeden kimisi genelkurmay başkanımızın görevden alınmasından kimleride bu kaosu kullanıp bölücülüğe bile başlamış durumda.

    Forum olarak zaten bu konuların dışında olduğumuzu mükerrer defa yazdık çizdik. Forumu bu manada bir alan olarak kullanmak isteyenlere cevabımız sert olacaktır.

    OZMENA Forum , siyasi amaçların yansıtılması için bir gereç değildir. Yapımız çizgimiz amaçlarımız bellidir ve bunların içinde olmayanları forum kurallarında açıklamışızdır.

    Gündemde tutularak sürekli çürütülmeye çalışan, iktidar, Genelkurmay ve diğer değerlerimiz hakkında yazılan hertürlü olumsuz yada polemik yaratan konular silinecek yada kapatılacaktır.

    Tüm üyelerimizin bu konuda asgari müşterekte buluşarak forum sağlığı açısından tedbirli davranmalarını rica ederim.


    1 - Din, politika, ırkçılık, siyasi propoganda, hakaret anlamında, ahlaka aykırı, küfürlü yazılar yasaktır. Her türlü dini yada siyasi istismar mesajları fark edildiği yada yöneticilere bildirildiği takdirde mesajın silinmesine müteakip üye uyarılmadan banlanacaktır.
    14 - Ülke güvenliğini tehlikeye sokacak ve T.C. Anayasasının suç olarak nitelendirdiği bilgi-belge-video-resim v.s. konular hakkında topic açmak mesaj yazmak kesinlikle yasaktır. Aksi durumunda topic / mesaj silinir üye yapmış olduğu harekete göre uyarılır yada süresiz olarak forumdan banlanır.
    Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



    HAYDI IPTV YAPALIM

    TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

    LÜTFEN OKUYUN

İşlem Yapılıyor
X