Renklerin tedavi edici özelliği

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • HIAMOVI
    satélite de expertos
    • 22-12-2004
    • 14236

    Renklerin tedavi edici özelliği


    Renklerin tedavi edici özelliği


    Kozmik Bilim Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Maranki, renklerin insanların yaşamında önemli bir yeri olduğunu ve dünyadaki 124 bin hayvanın ve bitkinin hepsinin rengarenk olmasının tesadüf olamayacağını söyledi.

    Tokat'ta Nezahat Hanımlar Eğitim Yardımlaşma ve Çevre Koruma Derneği tarafından 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı'nda düzenlenen programa katılan Prof. Dr. Ahmet Maranki, sağlıklı yaşamın sırlarını anlattı. Kozmik yaşamın insanlar üzerindeki enerjisi ve renklerin insan sağlığına etkileri konularında ilginç açıklamalar yapan Maranki, renklerin insanların yaşamında önemli bir yeri olduğunu, dünyadaki 124 bin hayvanın ve bitkinin hepsinin rengarenk olmasının tesadüf olamayacağını söyledi. Maranki, renklerdenistifade edin çağrısı yaparak, "Biz yaratıcının boyasıyla boyanıyoruz. Mor, lacivert, mavi, yeşil, sarı, turuncu ve kırmızı. Bu renklerden istifade edin. Renklerin hepsinin tedavi edici özelliği vardır. Bütün noktalar bedenimizde var. 8 ayrı noktada renkler var. Tesadüf müdür? Hepsi canlı, hepsi enerji saçıyor" dedi.

    Düşüncelerimize göre etrafımızdaki enerjinin şekil değiştirmekte olduğunu ifade eden Maranki, "Kötü bakarsanız enerji alanınız kötü olur. Bunları iyi düşünün, etrafımızdaki canlılar tüm yaptıklarımızı kontrol merkezine iletiyor. Bir insana 'gözün kör' olsun dediğinizde bu canlılar o insanın gözünü kör etmeye gider. O insan bunu hak etmiyorsa geri döner sizin gözünüzü kör edebilir" diye konuştu.

    Günlük tükettiğimiz gıdalar konusunda dikkatli olunması ve her türlü meyve ve sebzenin mevsiminde yenilmesi tavsiyesinde bulunan Maranki, konuşmasına şöyle devam etti:

    "Sağlığımız için gıdaları zamanında yemeliyiz. Mesela kış aylarında domates kesinlikle yenmemeli. Yüce yaratan onu yaz aylarında yenilmesi için yaratmış. Bu aylarda yenilen domatesin çekirdeği kan hücrelerine olumsuz etki yapabilir. Buna karşı yazın da kış aylarında yenilen meyveler yenilmemeli. Patates cipsi ise yenilmemeli. Bunun yerine fırında patates yenilebilir. Çünkü cipsin tüm enerjisi kızgın yağda gidiyor. Bu tür besinlerle beslenen çocukları görüyoruz. Aklı basmayan, öğrenemeyen kişiler oluyor."

    "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
    Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






İşlem Yapılıyor
X