Olmadı DADAŞ !

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • nail40
    Member
    • 20-03-2006
    • 1528

    Olmadı DADAŞ !

    OLMADI DADAŞ
    Aylardır her hafta maça çıkıp çıkmayacaklarını ile ilgili gündem oluşturan Erzurumsporlu futbolcular, bu kez zehirlendikleri gerekçesiyle takımımızla Erzurum Cemal Gürsel Stadındaki müsabakaya çıkmadılar. Diğer yandan, çok sayıda Erzurumlunun da aralarında bulunduğu pek çok kişi bu zehirlenmenin gerçeği yansıtmadığını hatta bazı Erzurumsporlu futbolcuların Beşiktaş-Fenerbahçe maçında olduklarını iddia ettiler. Ayrıca, Yeni Kırşehirspor Kulüp Başkanı Psikolog Yüksel Çakır, yüzlerce kilometre gidip ciddi bir masraf yaptıklarını hatırlatarak, TFF’den bu konunun araştırılmasını istedi. Kulüp Başkanı Yüksel Çakır; “Umut ediyorum ki; gerçekler önünde sonunda ortaya çıkacaktır. Bu karşılaşmayla ilgili kararı TFF verecek; ya bu maç tekrar oynanacak ya da Erzurumspor hükmen mağlup sayılacak” dedi.

    Y.Kırşehirspor kafilesi tam kadro halinde gittiği Erzurumspor deplasmanında hiç beklemediği kötü bir sürprizle karşılaştı ve Erzurumsporlu futbolcular “zehirlendiklerini” öne sürerek müsabakaya çıkmadılar. Yönetici, futbolcu ve teknik adamdan oluşan Kırşehirspor kafilesi müsabaka başlamadan bir buçuk saat önce stadda hazır bulunurken, Erzurumspor’dan hiç kimsenin olmaması hatta akreditasyon kartlarının bile dağıtılmaması dikkatlerden kaçmadı. Y.Kırşehirspor Teknik Direktörü Alaaddin Demirözü, daha önce böyle bir olayla karşılaşmadığını belirterek; “Şu anda keşke rakibiz sahada olsaydı; gelişmeleri bekleyip göreceğiz. İnşallah verilecek karar adil olur” dedi. İsminin şu aşamada açıklanmasını istemeyen bir Kırşehirsporlu futbolcu ise, müsabakadan bir gün önce Erzurumsporlu bazı futbolcularla konuştuklarını, kendilerine yarınki maçın oynanmayacağını ve kendilerinin de BJK-FB maçında olduğunu söylendiğini belirtti. Öte yandan, maçın temsilcisi, gözlemcisi ve hakemler ortak bir tutanak tutarak Erzurumspor’un müsabakaya çıkmadığını Türkiye Futbol Federasyonuna bildireceklerini açıkladılar. Y.Kırşehirspor Kulüp Başkanı Yüksel Çakır, Kırşehirspor’un hakkının korunmasının sadece kendisinin değil, bütün Kırşehir’in sorumluluğu olduğunu belirterek; “Ciddi mali külfet altındaki takımımızın, hakkının korunması için yaklaşan seçimler öncesi başta Kırşehir Milletvekilleri olmak üzere herkese önemli görevler düşüyor” diyerek bu durumun “bir samimiyet sınavı” olarak değerlendirdi. Ayrıca Başkan Çakır, deplasman masrafları için de TFF’ye müracaatta bulunacaklarını da sözlerine ekledi.

    KAFA KARIŞTIRAN SORULAR:
    · Müsabaka öncesinde günlerdir Erzurumsporlu futbolcular paralarını alamadıklarını öne sürerek maça çıkmayacaklarını kamuoyuna duyurdular. Zehirlenen futbolcu sayısı 17 olarak açıklanırken, diğer oyuncuların nerede olduğu neden ısrarla açıklanmadı?
    · Her maç öncesi dağıtılan akreditasyon kartları neden bu maç öncesi hiç dağıtılmadı? Bu kartları yönetmelik gereği ev sahibi kulübün dağıtması gerekirken, bu kartların sadece Gençlik-Spor görevlilerinde olmasının sebebi nedir?
    · Müsabaka öncesi, stad çevresinde ısrarlarla neden Erzurumspor taraftarları maça sokulmadık istenmedi? Erzurumda görev yapan bazı güvenlik güçlerinin iddialarına göre, Erzurumlu Sağlık Bakanı maç sabahı Erzurum Valisini aradı ve gereğini yap, bu maç oynanmayacak, dediği acaba gerçekten doğru mu ?
    · Sezonunun biteceği bu günlerde önümüzdeki haftalarda oynanacak bir müsabakada her iki takımda oyuncularını geri çağırmada problem yaşayacağından buna ne gibi bir önlem alınabilir?
    · Kara yoluyla yüzlerce km yolu oldukça olumsuz şartlarda kat eden Kırşehirspor'un başına yolda bir kaza gelseydi bunun hesabını kim verebilecekti?

    Kaynak: www.kirsehirspor.org
İşlem Yapılıyor
X