Erciyes'in 12 futbolcusu kaldı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran_38
    Banned
    • 14-05-2007
    • 399

    Erciyes'in 12 futbolcusu kaldı


    Erciyes'in 12 futbolcusu kaldı

    Süper Lige veda eden Kayseri Erciyesspor'un geleceği ile ilgili önemli kararlar alınacak. Kulüp Başkanı Ziya Eren, "16 Ağustos'da UEFA'da maçımız var. Ancak sözleşmesi devam eden 2'si kaleci 12 futbolcumuz var, işimiz zor. Bir an önce kongre yapmalıyız" diye konuştu.
    UEFA'da Galatasaray'la birlikte Türkiye'yi temsil etmeye hazırlanan ancak, Süper ligden düşmenin de üzüntüsünü yaşayan Kayseri Erciyesspor'u sıkıntı bastı. Kaleciler Orkun ve Yusuf'la 10 futbolcu dışında tüm futbolcuların sözleşmesinin sona erdiği, kiralık olarak forma giyen Ergün Teber ve Ali Turan'ın ise Kayserispor'a döndüğü bildirildi.
    UEFA MAÇINA ÇIKACAK 11 YOK
    Teknik direktör Bülent Korkmaz'ın istifasının ardından, futbolcuların da büyük çoğunluğunun sözleşmesinin sona ermiş olması yönetim kurulunu kara kara düşündürüyor. 16 Ağustos'da UEFA'da ilk maçını oynayacak mavi-siyahlılarda, 2'si kaleci 10 futbolcunun sözleşmesi devam ediyor. Erciyesspor'un kısa sürede toparlanıp, transferi bitirmesi ve UEFA maçına hazırlanması gerektiğini düşünen Kulüp Başkanı Ziya Eren, "Bunun için de kongrenin en kısa sürede yapılması lazım. Yönetim kurulumuz yarın kongre tarihini kamuoyuna duyuracak. Bu arada Erciyesspor'un yeni sezondaki hedefi, UEFA'da neler hedefleyeceği ya da nasıl bir transfer politikası izleyeceği de bir an önce belirlenmeli. Görev almak isteyen kentin ileri gelen sporseverlerini Erciyesspor'a sahip çıkmaya çağırıyoruz" diye konuştu.
    12 FUTBOLCU KALIYOR
    Kayseri Erciyesspor'da kiralik olarak forma giyen Toth Balazs, Ali Turan ve Ergün Teber'in yanısıra, Emre Toraman, Gökhan Kök, Timuçin Beyazıt, Güven Kocabal, Serge Die, Radomir Djalovic'in sözleşmesi sona erdi. Daouda Jabi, İlkem Özkaynak ve kaleci Yusuf'un ise opsiyonları bulunduğu bildirildi.
    ORKUN'UN 2 YILI DAHA VAR
    Galatasaray'ın gündeminde bulunan A milli Orkun Uşak'ın ise, Kayseri Erciyesspor'la halen 2 yıllık sözleşmesi var. Ankaragücü'nden devre arasında transfer edilen ve 2.5 yıllık sözleşme imzalayan Orkun'la birlikte, Kürşat Duymuş (2), Mehmet Eren Boyraz (2), Özgür Bayer(1), Cenk İşler (1), Mustafa Sarp (1), Lazarov(1) sözleşmesi devam eden diğer futbolcular. Genç Mehmet Emin, Fatih ve kaleci Ali Türkan'la, Türk Telekom'de kiralık oynayan Kazım ile İstanbulspor'da kiralık oynayan Ömer Közen'in de sözleşmeleri sürüyor.
    ERGÜN DÜÐÜN HAZIRLIÐINDA
    Kayseri Erciyesspor'da kiralık olarak forma giyen Ergün Teber, pazar günü Adana Seyhan Otel'de düzenlenecek düğünle Aynur hanımla dünya evine girecek. Cuma günü Kayseri'de kına gecesi, pazar günü ise Adana Seyhan Otel'de düğün yapacağını söyleyen Ergün Teber, "Düğünümü Kayseri Erciyesspor ligde kaldıktan sonra yapmayı çok istedim. Ama kısmet değilmiş" dedi.


    28.05.2007
    Kaynak : DHA
İşlem Yapılıyor
X