LİNCOLN FORMAYI GİYECEK

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • akeno33
    Junior Member
    • 02-11-2005
    • 150

    LİNCOLN FORMAYI GİYECEK

    Lincoln formayı giyecek"
    Galatasaray'da transferde yaşanan son gelişmeler karamsar havayı bir anda dağıttı. Sarı - Kırmızılılar İsveçli futbolcu Linderoth'tan sonra yıldız futbolcu Lilcoln'le ilgili istediği adımları atarken, müjdenin yarın verileceği ortaya çıktı.

    Schalke 04 yöneticileriyle 2 gün süren pazarlık sonucu büyük oranda anlaşma sağlayan G.Saray, 8 milyon Avro'dan kapıyı açan Alman kulübünden bu rakamı 4.5 milyon Avro'ya kadar indirtti. Ne var ki Cim - Bom'un önerdiği rakam ise 4.1 milyon Avro olunca aradaki 400 bin Avro yüzünden transfer sonuçlanamadı. Ancak başkan Özhan Canaydın son noktayı koyarak Brezilyalı yıldızı kadrolarına katmak için her türlü fedekârlığı yapacaklarını yineledi.

    Gazetemize özel açıklamar yapan Canaydın, "Doğru adımlar atmak istiyoruz. Bu yüzden transferin bittiğini söylemiyoruz. Yönetici arkadaşlarımız uzun süren pazarlıklardan sonra belli bir noktaya geldi. Burada Lincoln'le ilgili bizim sorunumuz yok. Çünkü kendisiyle anlaştık. Ancak Schalke 04'ün istediği rakamlar konusunda bazı pürüzler var. Yarın (bugün) bunu halletmeye çalışacağız ve Lincoln kulübümüzün formasını giyecek. Şu an için 'Lincoln'ü aldık' diyemeyiz. Konuştuğumuz zaman spekülasyonlar yapılıyor. Taraftarlarımız bu transfer için 1 gün daha sabretsin" diye konuştu.

    Canaydın yakın dostu olan Schalke 04 Başkanı Rehberg'in de kendilerine başından beri yardım ettiğini ifade etti.

    G.Saray Başkanı, olaylı F.Bahçe derbisiyle ilgili PFDK'nin verdiği 5 maçlık ceza için de Tahkim Kurulu'na başvuracaklarını kaydederek, "Biz bu ceza için Tahkim'e gideceğiz. Ayrıca kombine kartlara taraftarımızın ilgi göstermesini bekliyorum" dedi.

    Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve Haldun Üstünel dün İstanbul'a gelirken, Adnan Sezgin'in Lincoln'e resmi imzayı attırmak için Brezilya'ya gittiği öğrenildi. Yıldız futbolcu için Schalke ile aradaki son pürüzleri de sonlandırmak isteyen Sarı - Kırmızılıların çarşamba günü Sambacı'yı İstanbul'a getirecekleri ortaya çıktı. Reborto Carlos'un İstanbul'a yarın geleceğini öğrenen yöneticilerin böylece ses getirerek ezeli rakibinden bin adım öne geçmeyi planladığı kaydedildi. Diğer taraftan Linderoth ve Lincoln'den sonra Kaiserslautern formasını giyen Cezayir asıllı Fransız savunma oyuncusu Bouzid'le de 3 yıllık protokol yapıldı.
İşlem Yapılıyor
X