"1-2 yıldız daha alacağız"

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • anadolukaplani
    Junior Member
    • 13-06-2007
    • 426

    "1-2 yıldız daha alacağız"


    "1-2 yıldız daha alacağız"

    Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Nihat Özdemir, Avrupa'da başarılı olmak istediklerini belirterek, "Avrupa'da başarıyı yakalamak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Roberto Carlos'un transferinden sonra 1-2 yıldız oyuncu daha alacağız" diye konuştu. Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Nihat Özdemir, Batman Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen şampiyonluk balosuna katıldı. Avrupa'da başarılı olmak istediklerini, bunun için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirten Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Özdemir, "100. yılımızda Fenerbahçeli olmanın gururunu hep beraber yaşamaktayız. 100. yılımızda yalnız futbolda değil diğer branşlarda da sporcularımız, 100. yılımıza yakışır bir şekilde mücadele ederek, şampiyonluklar kazandılar.

    "ROBERTO CARLOS'TAN SONRA 1-2 YILDIZ OYUNCU DAHA ALACAÐIZ"

    Futbol takımımızın, basketbolda kız ve erkek takımlarımızın kazandıkları şampiyonluklar, yelkende, kürekte, atletizmde kazanılan başarılar 100. yılımızda yaşadığımız sevinci kat be kat artırdı. Şimdi hedefimiz Türkiye'de kazandığımız bu başarıları uluslararası alana taşımak, bunun için de gerekli çalışmaları yapacağız. Futbol takımımızın hedefi Avrupa'da başarılı olmak, bunun için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Roberto Carlos transferinden sonra alacağımız 1-2 yıldız futbolcuyla Avrupa'da başarıyı yakalamayı hedefliyoruz" dedi.
    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın en çok değer verdiği konuların başında derneklerin geldiğini belirten Özdemir, 15'i yurtdışında olmak üzere 125'e ulaşan dernek sayısıyla Fenerbahçe'nin büyüklüğünün bir kez daha
    anlaşıldığını kaydetti. Göreve geldiklerinde 15 milyon Dolar olan kulüp bütçesinin bugün 180 milyon Dolara çıktığını belirten Özdemir, dünya kulübü olma yolunda önemli adımlar attıklarını vurguladı. Bugünlere gelmelerinde en büyük payın Fenerbahçe taraftarına ait olduğunu dile getiren Özdemir, "Bugün 125'e ulaşan taraftar derneklerimizin bu büyümede çok önemli ve büyük katkıları vardır. Derneklerimize 100. yılımızda gösterdikleri bu destekten dolayı teşekkür ediyorum, hepsini kutluyorum" diye konuştu.

    "1 MİLYON KONGRE ÜYESİNE ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ"
    14 bin olan kongre üyesi sayısını 1 milyona çıkarmayı hedeflediklerini söyleyen Özdemir, "Sayın başkanımızın da hedef gösterdiği gibi 1 milyona ulaşan bir Fenerbahçe topluluğu istiyorum. Hedefimiz 1 milyon Fenerbahçe taraftarını kongre üyesi yapmaktır. Ancak bu şekilde bir dünya kulübü olabiliriz" dedi.
    Batman Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Yusuf Ertekin ise, amaçlarının Batman'daki Fenerbahçe taraftarlarını biraraya getirmek, Fenerbahçe sevgisini pekiştirmek ve Batman'daki spor camiasıyla Fenerbahçe kulübü arasında bir köprü oluşturmak olduğunu söyledi.
    Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın (TPAO) Kristal Tesisleri'nde düzenlenen gecede Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Nihat Özdemir, Batman Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Yusuf Ertekin'e üzerinde yeni transferlerden Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'un isminin yazılı olduğu Fenerbahçe forması hediye etti. Gecede, ayrıca Vali Dr. Recep Kızılcık, Nihat Özdemir'e plaket verdi.
    Gecede Fenerbahçe taraftarları, Fenerbahçe marşları söyleyerek 100. yıl şampiyonluğunu doyasıya kutladı. 10 katlı Fenerbahçe pastasının kesildiği gece havai fişek gösterisiyle son buldu.

    21.06.2007
    Kaynak : İHA
İşlem Yapılıyor
X