MARCIANO F.BAHÇE'DE

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • anadolukaplani
    Junior Member
    • 13-06-2007
    • 426

    MARCIANO F.BAHÇE'DE


    F.Bahçe'ye 8. sambacı

    Kadrosunda 6 Brezilyalı bulunan Fenerbahçe, Bursaspor'da kiralık oynayan De Souza'dan sonra bir sambacı daha Bosna Hersek Ligi'nden transfer ediyor. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre: "Sarı lacivertli yönetim Saray Bosna takımında forma giyen 27 yaşındaki Marciano ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak. Roberto Carlos'un menajeri Dino Paseliç'in önerdiği Marciano, yabancı sayısı artmazsa kiraya verilecek.
    Taliplisi çok

    Geçtiğimiz yıl 18 yaşındaki De Souza'yı transfer ederek Bursaspor'a kiralayan sarı lacivertliler, aynı yöntem ile bu kez Marciano'yu Süper Lig'e yeni çıkan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a kiralık olarak vermeyi planlıyor. Ön libero oynayan ve Avrupa'dan birçok kulübün listesine giren Sambacı'ya Herta Berlin ve Dinamo Zagreb'in de talip olduğu öğrenildi.
    Basında yer aldı

    Bosna gazeteleri dünkü sayılarında Marciano haberine geniş yer ayırarak genç oyuncunun bir teklifi geri çevirerek Fenerbahçe ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını ileri sürdü. Asıl ismi Marciano José do Nascimento olan 1980 Brezilya doğumlu ön liberoda oynayan Brezilyalı daha önce ülkesinde Moto Club takımının formasını giydi. Bu sezon takımıyla şampiyonluk sevinci yaşadı.
    Karar bekleniyor

    Alex de Souza, Roberto Carlos, Edu Dracena, Deivid de Souza, Marco Aurelio ve Wederson'u kadrosunda bulunduran F.Bahçe, ayrıca Bursasporlu De Souza'nın da bonservisini elinde bulunduruyor. Marciano da transfer edildiği taktirde Fener'in 8. sambacısı olacak. Federasyonun yabancı konusundaki vereceği karara göre bu oyuncunun durumu belli olacak."

    22.06.2007
    Kaynak : Hürriyet
İşlem Yapılıyor
X