Beşiktaş'ta son hedef Navarro

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    Beşiktaş'ta son hedef Navarro

    Beşiktaş'ta son hedef Navarro


    Son yabancı haklarını savunmadan yana kullanacaklarını belirten Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, Sevillalı Javi Navarro'dan haber beklediklerini söyledi.

    Sevilla ile son 2 yıl UEFA Kupası'nı kaldıran Navarro, bu yıl La Liga'da 23 maçta forma giydi.

    Paris Saint Germain takımında forma giyen Edouard Cisse'nin Beşiktaş'a transfer edilmesinde büyük pay sahibi olan Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, yöneticilerden Mario Berk'le birlikte Fransa'dan döndü.

    Havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kolot, savunmaya alacakları bir yabancı futbolcu için daha görüşmelerinin devam ettiğini söyledi.

    Bu doğrultuda İspanya'nın Sevilla takımının defans oyuncusu Javi Navarro ile görüştüklerini belirten Kolot, tecrübeli futbolcuya tekliflerini ilettiklerini ve kendisinden haber beklediklerini söyledi.

    Siyah-beyazlıların büyük ölçüde anlaştıkları belirtilen 33 yaşındaki defans oyuncusuyla ilgili Kolot, "Savunmaya bir yabancı futbolcu daha alacağız. Navarro ile görüştük ve kendisinden haber bekliyoruz. Başka oyuncular da var ancak, şu an isimlerini açıklayamam" diye konuştu.

    Eduardo Cisse'yi renklerine katarak, çok yararlı bir transfer yaptıklarını söyleyen Kolot, geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelen Chelsea'nin Fransız futbolcusu Makelele ile de ilgilenmediklerini söyledi
İşlem Yapılıyor
X