Almanya Aslan'a yaramadı: 1-1

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    Almanya Aslan'a yaramadı: 1-1

    Almanya Aslan'a yaramadı: 1-1


    Galatasaray, Almanya'daki 2. hazırlık maçında da galip gelemedi. Sarı-kırmızılılar, Alman 3. Lig takımlarından Fortuna Düsseldorf ile 1-1 berabere kaldı.

    Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Galatasaray, bu ülkedeki 2. hazırlık maçında Fortuna Düsseldorf ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar, Alman Üçüncü Ligi takımıyla yaptığı karşılaşmada sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

    Düsseldorf kentinde oynanan maça Galatasaray, Fırat, Song, Servet, Linderoth, Okan, Bouzid, Sabri, Hasan Kabze, Arda, Volkan ve Ümit Karan'dan oluşan ilk 11 ile başladı. Türk ve Alman futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği karşılaşmanın ilk yarısını Fortuna Düsseldorf, 16. dakikada Heeren'in penaltıdan attığı golle 1-0 önde kapadı.

    İkinci 45. dakikada daha etkili olan Galatasaray, 68. dakikada Servet Çetin'in attığı golle eşitliği sağlasa da kalan bölümde gol çıkaramayınca zayıf rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

    Sarı-kırmızılılarda yeni transferlerden Volkan, Bouzid, Servet, Linderoth, Serkan Çalık gibi isimler Düsseldorf karşısında mücadele ederken, Brezilyalı Lincoln yedek kulübesinde oturdu.

    Daha önce İsviçre kampında oynadığı hazırlık maçlarında Anderlecht'i 1-0, Young Boys'u 3-1 yenen Galatasaray, Almanya'daki ilk maçında ise Köln ile 0-0 berabere kalmıştı
İşlem Yapılıyor
X