Beşiktaş Haberleri

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • delphin
    Senior Member
    • 27-12-2005
    • 15279

    #46
    Konu: Beşiktaş Haberleri

    Kombine satışı bitti sanıyorum devam ediyormu ?

    Yorum

    • sarýkanarya_41
      Junior Member
      • 09-08-2009
      • 68

      #47
      Konu: Beşiktaş Haberleri

      Geçen yılı unutun




      Lige beraberlikle başlandığı için morali bozulan tecrübeli hoca soyunma odasında futbolcularına teker teker hatalarını anlattı.


      Gülüyordu ama...
      İstanbul Büyükşehir Belediye beraberliği Mustafa Denizli'yi çileden çıkardı. Karşılaşma sonunda yine güler yüzle televizyona konuşan tecrübeli hoca, soyunma odasında ise adeta fırtınalar estirdi. Tecrübeli hocanın, oyuncularını sert bir dille uyardığı öğrenildi.

      Ders çıkarmalıyız
      Geçtiğimiz sezonki kupaların geride kaldığını ve artık tam anlamıyla maçlara odaklanmaları gerektiğini kaydeden Denizli'nin, "Kimse neden burada olduğumuzu unutmasın. Bu maç sizlere ders olsun. Aynı hataları tekrarlamamanızı istiyorum" ifadesini kullandı.


      Sırtımızda taşırız!




      Beşiktaş'ı sosyal alanda 1 numara haline getirmek istediğini belirten başkan: Bundan böyle formamızın sırtında Kızılay reklamı yer alacak.


      Başkan Yıldırım Demirören, dünkü divan toplantısında verdiği sosyal mesajlarla dikkat çekti. Kartal'ı bu anlamda 1 numara yapmayı hedeflediğini belirten başkan, "İşte o zaman Beşiktaş'ın dürüstlüğünü insanlara daha iyi anlatır ve sevgilerini kazanırız. O nedenle gelecek haftadan itibaren sırtımızda Kızılay reklamı yer alacak" dedi.

      Beşiktaş'ın 2-3 milyon dolar için sırtına reklam alacak kulüp olmadığını vurgulayan Demirören, şöyle devam etti: "Divan kurulu üyelerini üzdüysek bunun için özür dileriz. Büyüklerimize saygı en önemli prensiplerimizden biridir. Divan, parlamentomuzdur. Her şeyi tartışırız ama karar yönetimindir. Aksi takdirde dengeler bozulur."



      Karadeniz ağır konuştu





      Beşiktaş'ın dünkü divan kurulu toplantısının açılış konuşması için kürsüye çıkan divan başkanı Yalçın Karadeniz, yönetimi sert bir dille eleştirdi. Bulunduğu yerden ve işinden mutlu olmadığını vurgulayan Karadeniz, "Yönetim tarafından onore edilmiyoruz. Fulya Projesi konusunda yaptığım uyarı sonucu sağlanan kazanım için bile bana değil, dava açanlara teşekkür edildi" diye konuştu.


      Yıldıray Beşiktaş'ta





      Mustafa Denizli'nin deyimi ile 10.5 numara arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Almanya'nın Stuttgart takımında forma giyen Yıldıray Baştürk ile anlaşmaya vardı. Gurbetçi yıldızın İranlı menajeri Riza Fazeli de bu gelişmeyi doğrulayarak, "Bu transfere artık bitti gözüyle bakabiliriz" dedi.

      ***

      Yıldıray bitti

      Tecrübeli oyuncuyla 2+1 yıl için söz kesen başkan Yıldırım Demirören, divan toplantısının ardından Almanya'ya gitti.

      Sezonun ilk maçında İstanbul BŞB önünde organize olmakta zorlanan ve maestro eksiği iyice göze batan Beşiktaş, bu sorunu Stuttgart'ın Türk yıldızı Yıldıray Baştürk ile çözdü... Tecrübeli oyuncunun İranlı menajeri Rıza Fazeli ile yaptığı son görüşmede mutabakat sağlayan başkan Yıldırım Demirören, dün yapılan divan kurulu toplantısı sonrası transfere resmiyet kazandırmak amacıyla özel uçağıyla Almanya'ya gitti.

      Yılda 2 milyon euro
      Divan sırasında menajer Fazeli ile yaptığı sanılan telefon görüşmesinde, "Son konuşmamızda belirlediğimiz şartlar dahilinde oradan Yıldıray ile döneceksem geleyim. Vakit kaybetmek istemiyorum" ifadesini kullanan başkan, toplantı sonrası da apar topar Almanya'ya uçtu. Fazeli'nin "O artık Beşiktaşlı" dediği Yıldıray ile 1 yılı opsiyonlu 3 senelik sözleşme imzalanacağı ve yıldız futbolcuya her sezon için 2 milyon euro ödeneceği belirtildi.
      Fatih DOÐAN
      Denizli herkesi şaşırttı





      Mustafa Denizli'nin maç sonunda "Takımın oturması için zamana ihtiyaç var. 3-4 hafta daha gerek" açıklaması, siyah-beyazlıları şaşkına çevirdi. Tecrübeli hocanın bu sözlerine tepki gösteren Beşiktaşlılar, "Geçen yılki kadro korundu. Bir de takviye yapıldı. Oturacak ne var?" yorumlarını yaptı.




      Stoper gerekiyor






      Siyah -beyazlı yöneticiler, takıma yerli bir stoper transfer edilmesi konusunda görüş birliğine vardı. İbrahim Toraman'ın sakatlığı nedeniyle Sivok-Ferrari ikilisine alternatif olabilecek bir ismin kadroda bulunmaması, siyah-beyazlı idarecileri kaygılandırıyor.


      Nihat: Her şey düzelir





      Beşiktaş'ın yeni transferi Nihat Kahveci, İstanbul BŞB karşısında alınan beraberliğe üzüldüğünü belirtirken, "Buraya takılıp kalmamalıyız. Her şey düzelir. Ben de takıma yetişmek için sıkı çalışıyorum" dedi.





      Jübile İstanbul'da!





      Tüm kariyeri boyunca Alman kulüplerinde (Bochum, Leverkusen, H. Berlin, Stutgart) görev yapan 31 yaşındaki Yıldıray, ilk kez Bundesliga dışına çıkacak. Beşiktaş forması giymesine artık kesin gözüyle bakılan başarılı oyuncunun yakın çevresine, "Beşiktaş son kulübüm olur. Jübileyi İstanbul'da yapacağım" dediği öğrenildi.

      Toplam borç 153 milyon lira





      Divan kurulu toplantısında, toplam borcun alacaklar düşüldüğünde 153 milyon 324 bin 248 lira olduğu açıklandı. Derneğin borcunun 62 milyon 502 bin 565 lira, Futbol AŞ'nin ise 90 milyon 821 bin 683 lira olduğu bildirildi. Bu arada, başkan Demirören'e olan borcun da 55 milyon 903 bin 337 lira olduğu ifade edildi. Alacaklar düşülmediğinde ise borç 191 milyon 274 bin 26 liraya yükseliyor.

      Beşiktaş günlüğü





      Takım iki gün izinli
      Teknik direktör Mustafa Denizli, İstanbul BŞB maçı sonrası takıma 2 gün izin verdi. Dün izin yapan, bugünü de dinlenerek geçirecek olan siyah-beyazlılar, yarından itibaren Antalya sınavının hazırlıklarına başlayacak.

      Gol sorunu sürüyor
      Yeni sezonda şimdiye dek 3'ü özel, 2'si resmi olmak üzere toplam 5 maç yapan siyah-beyazlılar, sadece 3 kez rakip fileleri havalandırabildi. Kara Kartal, Catania, Porto ve önceki gün de Büyükşehir'e 1'er gol attı.

      Tello'nun itirazı var
      Büyükşehir maçının 75. dakikasında Serhat Gülpınar'ın müdahalesiyle yerde kalan Rodrigo Tello, pozisyonun kesinlikle penaltı olduğunu söyledi. Tello, "Hakemin o harekete devam demesine anlam veremedim" dedi.

      İsmail çok heyecanlı

      Fatih Terim tarafından ilk kez A Milli Takım aday kadrosuna çağırılan İsmail Köybaşı, milli formayı giyeceği için heyecanlı olduğunu açıkladı. 20 yaşındaki futbolcunun Ukrayna maçında ilk 11'de oynaması bekleniyor.

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X