FENERBAHÇE=0 GAZİANTEPSPOR=0

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    FENERBAHÇE=0 GAZİANTEPSPOR=0

    Sıfır derece futbol !..


    Fortis Türkiye Kupası'nda günün son maçında karşı karşıya gelen Fenerbahçe ile Gaziantepspor'un mücadelesi golsüz tamamlanırken Vederson'un maçın uzatma dakikalarında yaptığı vuruşta üst direğe çarparak kale içerisine düşen topu gol olarak sayılmadı.



    Beşiktaş ve PSV Eindhoven maçları öncesinde tek hedefi Fortis Türkiye Kupası'na iyi bir başlangıç yapmak olan Fenerbahçe'nin Turkcell Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi maçlarında forma şansı bulamayan futbolcuların ağırlıklı olduğu bir kadroyla mücadeleye başladığı, Gaziantepspor'un ise as kadrosunun ağırlıklı olduğu bir kadroyla sahaya çıktığı karşılaşmanın her iki yarısında da gol sesi çıkmadı.
    Bu sonuçla Fenerbahçe ve Gaziantepspor Fortis Türkiye Kupası C Grubuna birer puanla başlamış oldular.

    FENERBAHÇE: 0 - GAZİANTEPSPOR: 0
    STAT: Şükrü Saraçoğlu
    HAKEMLER: Barış Şimşek, Asım Yusuf Öz, Mustafa Sönmez
    FENERBAHÇE: Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Yasin, Can Arat, Uğur Boral, Colin Kazım, Selçuk, Appiah (Dk. 64 Gürhan Gürsoy- Dk. 81 Vederson), Ali Bilgin (Dk. 82 Deivid), İlhan Parlak
    TEKNİK DİREKTÖR: Arthur Zico
    GAZİANTEPSPOR: Ömer Çatkıç, Mehmet Çoğum, Barış, Deumi, Ergün (Dk. 64 Metin Tuğlu), Zurita, Özgür Volkan, Murat Ceylan (Dk. 76 Volkan Arslan), Ekrem Dağ, De Nigris, Erdal (Dk. 81 Uğur Yıldırım)
    TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

    KIRMIZI KART: Zurita (Dk. 88) (Gaziantepspor)
    SARI KARTLAR: Selçuk (Fenerbahçe), De Nigris, Zurita (Gaziantepspor)

    İLK YARIDAN DAKİKALAR
    8. Dakikada Gökhan Gönül'ün sağ kanattan kullandığı uzun taç atışını İlhan kafayla indirdi ama araya Deumi girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

    14. Dakikada De Nigris'in pasıyla Fenerbahçe ceza sahası dışında topla buluşan Zurita'nın sert şutu auta gitti.

    16. Dakikada Gaziantepspor'un Erdal'la kullandığı köşe atışında ceza sahasına gelen topa ön direkte iyi yükselen Mehmet Çoğum'un kafa vuruşunda top üstten auta gitti.

    20. Dakikada sol kanattan gelişen Gaziantepspor atağında topla buluşan Ergün'ün ceza sahasına yaptığı ortayı Zurita göğsüyle indirdi. Fenerbahçe ceza sahasında topu önünde bulan Murat Ceylan'ın vuruşunda top yandan auta gitti.

    29. Dakikada sağ kanattan Kemal'le gelişen Fenerbahçe atağında, Kemal'in ceza sahasına yaptığı ortayla penaltı noktasının kaleye yakın olan bölümünde boş pozisyonda buluşan İlhan'ın yatarak yaptığı vuruşta top direğin dibinden auta gitti.

    37. Dakikada Kemal'in yaptığı ortaya Selçuk'un ön direkte yaptığı vuruşta top yan ağlarda kaldı.

    İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
    59. Dakikada Colin Kazım'ın ortasını Ali Bilgin indirmek istedi ancak top auta gitti.

    68. Dakikada Gaziantepspor ceza sahasında topla buluşan Colin Kazım'ın uzak mesafeden şutu farklı bir şekilde auta gitti.

    73. Dakikada Gaziantepspor ceza sahasının dışında Fenerbahçe'nin kazandığı serbest vuruşu kullanan Kemal'in orta şut karışımı vuruşunda top Ömer'de kaldı.

    77. Dakikada Gaziantepspor'dan Metin Fenerbahçe defansını ekarte ettikten sonra Volkan Babacan'la karşı karşıya kaldığı anda vurdu. Volkan Babacan topu çelmeyi başardı.

    KIRMIZI KART 88. Dakikada topla ilerleyen İlhan Parlak'ı düşüren Zurita ikinci sarı kartını görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı.

    90+3. Dakikada Gaziantepspor ceza sahası dışında İlhan'ın indirdiği topla buluşan Wederson'un ceza sahasına girmeden yaptığı sert vuruşta önce üst direğe çarpan top daha sonra kale çizgisinin içine çarparak sahaya döndü. Sahadaki hiç kimsenin farketmediği pozisyon için hakem devam kararı verdi.


    MAÇTAN NOTLAR

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Fortis Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor ile yaptıkları maçta yedeklerden kurulu bir kadroyu sahaya sürdü.

    Maçta ilk 11'i lig ve Avrupa kupası maçlarında şans veremediği futbolculardan oluşturan Brezilyalı çalıştırıcı, PAF takımdan da 3 oyuncuya 18 kişilik kadroda yer verdi.

    Önder'in sakatlığı nedeniyle kadroya alınmadığı maçta, son maçlarda forma şansı bulan Gökhan, Gaziantepspor karşısında da ilk 11'deki yerini aldı.

    Sarı-lacivertli ekipte kaleci Volkan Demirel, Roberto Carlos, Lugano, Alex, Deniz, Aurelio, Tümer ve Semih ile sakatlığı nedeniyle yarın Katar'da artroskopi yapılacak Kezman ve tedavisi süren kaleci Serdar, maç kadrosunda bulunmadı.

    PAF takımı kalecilerinden Necati, futbolcular İbrahim Yay ve Güven Güneri, Fenerbahçe'nin yedekleri arasında yer aldı.

    Zico, uzun süren sakatlık döneminin ardından ligin son 3 maçında forma şansı verdiği, son Kasımpaşa maçında da ilk 11'de sahaya sürdüğü Appiah'a, maç eksiğini gidermek için Gaziantepspor karşısında da ilk 11'de yer verdi.

    Fenerbahçe'de Alex ve Semih'in yokluğunda Kemal sahaya kaptan olarak çıktı.

    İstiklal Marşı'nın okunması ve kalelerin belirlenmesinin ardından orta alanda toplanan Fenerbahçeli futbolcular, aralarında kısa bir konuşmanın ardından sahadaki yerlerini aldılar.

    TARAFTAR İLGİ GÖSTERMEDİ
    Sarı-lacivertlilerin kupa mücadelesine taraftarlar ilgi göstermezken, bütün tribünlerde büyük boşluklar göze çarptı.

    Takım kadrolarında, yedeklerde yer alan Gürhan Gürsoy'un adının Gökhan olarak yanlış yazıldığı görüldü.

    Fenerbahçe, Fortis Türkiye Kupası (C) Grubu'nda Gaziantepspor ile 0-0 berabere kalarak, kupa mücadelesine puan kaybıyla başladı.

    Turkcell Süper Lig'in 2. haftasında Gaziantepspor'u Kadıköy'de 2-1 mağlup eden yedeklerden kurulu Fenerbahçe kadrosu, kupada rakibini geçemedi.

    Sarı-lacivertliler, ligde 18 Ağustos'ta Kadıköy'de yaptıkları maçta, ilk yarıda Kemal ve Semih'in attığı gollerle rakibine üstünlük sağlamıştı.

    GÜRHAN SAKATLANDI
    Teknik direktör Zico'nun ikinci yarıda 64. dakikada Appiah'ın yerine oyuna dahil ettiği Gürhan, sakatlandığı için 17 dakika sahada kalabildi.

    Brezilyalı çalıştırıcı, oyuna devam edemeyen Gürhan'ın yerine 81. dakikada Vederson'u görevlendirdi.

    GOL İÇİN DEIVID OYUNA ALINDI
    Fenerbahçe'de, son dakikalarda gol için Deivid oyuna dahil edildi. Zico, Gaziantepspor karşısındaki 0-0'lık skoru değiştirmek için 82. dakikada Deivid'i oyuna aldıysa da sarı-lacivertliler aradığı golü bulamadı.

    TARAFTARI FENERBAHÇE'Yİ ALKIŞLADI
    Maçın ardından, maraton üst tribünde bulunan taraftarlar sarı-lacivertli futbolcuları alkışladı.
    Taraftarlar, futbolcuları tribüne çağırırken, kaptan Kemal, takım arkadaşlarını toplayarak tribüne doğru götürdü ve oyuncular hep birlikte taraftarı selamladı.
    (Ligtv.com.tr)


İşlem Yapılıyor
X