Gbox Organizer ve FAKE CARD Bulucu

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • kara29
    Junior Member
    • 14-07-2004
    • 19

    Gbox Organizer ve FAKE CARD Bulucu

    Kurulum:

    Programın kullanımına en uygun image GEMINI dir. Ancak FLEX MENU nün çalıştığı her image ilede kullanılabilir. Öncelikle daha önce indirmedi iseniz FlexMenu yü indirip boxunuza install ediniz./var/tuxbox/config/shellexec.conf dosyanızda ACTION= olan satırların altına veya üstüne:
    ACTION=&Gbox Organizer,( /var/script/gline.sh menu ; /var/bin/shellexec /tmp/gb.inc ),Menu hazirlaniyor...
    satırını ekleyiniz. ekli gline.sh dosyasını /var/script klasörünün altına kopyalayıp CHMOD 755 yapınız.

    Kullanım:

    Menü başlıkları,

    1. Gbox Tekrar başlat

    2. CwShare Ayarlari

    a)Paylaşım Derinliği

    b)G satırı ekle

    c)Y satırı ekle

    d)NLine ekle

    3. Peer İşlemleri

    a)Peer Ekle

    b)Peer sil

    c)Bu kanalla ilgili tüm peerleri listele

    4. GboxCfg Ayarlari

    a)Gbox Config Ayarları

    5. Ident ve Ignore Ayarları

    a) Ident infoda olmayanlari ignoreve ident e ekle

    b) Old ve Not used Identleri ignore liste ekle

    c) Ident Güncelleme

    6. Fake Kartların Tespiti

    a)Peer Local Kart testş

    - Peer seçimi

    - Local kart testi

    b)Adım adım provider testi

    - Mevcut prov. Ait tüm G leri Y yap.

    - Mavcut prov. Ait iyi kartları bul.

    - Mevcut prov. Ait kalan kartları Y yap

    - Bulunan iyi kartları g satırına ekle.









    1. GBox Tekrar Başlat : Açıklayacak fazla birşey yok, Gbox ı Restart eder. Her ne kadar menüdeki diğer bazı Gbox ın restart edilmesi gereken işlemlerde Gbox ın Restart edilmesi isteyip istemediğinizi soracaktır ama ayrı bir Restart gerektiğinde bu işlemi kullanabilirsiniz.

    Burada Yes Butonuna basarsanız Gbox Restart edilir No tuşu işlemden vazgeçilmesini sağlar.

    2. CwShare Ayarları:



    2.1. Paylaşım Derinliği: Bu menüde malum Gbox ta alınacak distance ların maksimum seviyelerini belirlediğimiz I: parametresini ve her provider için alınacak maksimum kart sayısını belirleyen X: parametresini değiştirmek mümkündür.



    Sonunda Gbox Restart edilsin mi diye soran bir pencere çıkacaktır, Yes tuşuna basarak Gbox ı Restart ettiğinizde yeni ayarlarınız devreye girecektir.

    2.2. G Satırı Ekle:
    Test edeceğiniz bir kanalın üzerine gelin, açtığına ve güzel cevap verdiğine emin olduktan sonra bu menu yardımıyla ekleme yapın cwshare inize

    Bu işlemden sonra tammam mı diye soracaktır Yes demeniz halinde ekleme yapılacaktır. Sonrasında Gboxı Restart etmek isteyecektir. Restart etmeniz durumunda G satırı devreye girecek ve o provider için öncelikli olarak gelecektir. Öncelikli olarak gelmesi öncelikli olarak açması anlamına gelmez. Yaptığımız testlerde en azından G için 256 sınırı olmadığını söyleyebiliriz. Şu anda 276 G satırı ile sorunsuz çalışmakta olan bir cwshare var. Ayrıca çok önemli bir not daha.Malum 2.25 lerde maksimum kart sınırı var 10. Bu sınır eklediğiniz G: satırları sayesinde o provider için kalkar. Aynı providerdan G satırları sayesinde 25 tane kart geldiği tarafımızca tespit edilmiştir. Sırf bu X: sınırı yüzünden 2.1B kullanan arkadaşlar için önemli bir bilgi olacaktır.



    2.3. Y Satırı Ekle: Bu işlem çok fazla donan veya hiç açmayan kartların iptal edilmesi bir daha hiç gelmemesi için kullanılır.



    Bu işlemden sonra tammam mı diye soracaktır Yes demeniz halinde ekleme yapılacaktır. Sonrasında Gboxı Restart etmek isteyecektir. Restart etmeniz durumunda Y satırı devreye girecek ve o provider için o kart bird aha gelmeyecektir. Y satırı için 256 sınırı vardır yani 256 nın üzerinde Y eklerseniz bu durumda 256 dan fazlası çalışmayacaktır. Bu durumu aşabilmek için şu yol izlenmelidir, 15 den fazla G line eklediğiniz providerlar için Y: line yapmayın yani daha sonra ki testler için Y: line yapın ama devreye girmemesi için başlarına # işareti koyun böylece zaten G ler yüzünden gelmeyecek kartlar için Y: sınırını meşgul etmemiş olacaksınız.



    2.4. NLine Ekle: NLine çoğunuzun bildiği gibi bazı parametreler içerir. Attack dosyalarının yaratılıp yaratılmaması en çok kullanılan parametredir Nline daki 4. Parametere 00 2F 3F gibi değerler alır.



    Sonrasında tammamı sorusu gelir Yes dediğinizde değikliğin yapıldığını gösteren bir info karşınıza çıkar. Ok lediğinizde Gbox Restart edilsin mi diye sorar. Restart I Kabul etmeniz durumunda değişiklikler devreye girer.

    Önemli Not: Lütfen bu parametreler hakkınıda bilginiz yoksa değiştirmeye kalkmayın Gbox ınız çalışmaz veya sorunlu çalışır hale gelebilir.



    3. Peer İşlemleri:


    Bu menüde peer ekleme peer slime ve o provider a ait tüm kartlaro listeleme şansımız var.


    3.1. Peer Ekle: Bu işlemle cwshare inize yeni peerler ekleyebilirsiniz.



    Burada en kolay yöntem A lar portlar ve şifrenin yerlerini hiç değiştirmeden işlem yapmaktır sadece arkadasinizin_ismi_dyndns.com yer oynaması yapın.

    Boşluk açmak veya karakter silmek için

    DM 500 de < ve > tuşlarını

    Diğer cihazlarda Mute + ve Mute – tuşlarını kullanın.



    3.2. Peer Sil: Bu işlemi seçtiğinizde tüm peerlerinizin listesi gelecektir. Çıkan listeden silmek istediğiniz peer i seçin Ok leyin zatem pencere size uyaracaktır birkaç saniye sonra listeden eXIT tuşuna basarak çıkın. Peeriniz silinmiş olacaktır. Aslında silinmez sadece başına # işareti konarak sonradan eklenebilecek halde bırakılır. Kişiye özel bilgiler olduğunda screenshot koymadım.



    3.3. Bu kanala ait tüm peerleri listele:
    Bu işlemi seçtiğinizde bulunduğunuz kanaldaki provider ın tüm kartlarını kartların kimlerden geldiğini distance larını levellarını yani her türlü bilgileri göreceksiniz. Kişiye özel bilgiler olduğunda screenshot koymadım.



    4. GBox_cfg Ayarlari: Bu menüde GBox_cfg de önemli olan Z,G,A,V parametrelerinde değişiklik yapmak mümkün olacaktır.

    Önemli Not: Lütfen bu parametreler hakkınıda bilginiz yoksa değiştirmeye kalkmayın Gbox ınız çalışmaz veya sorunlu çalışır hale gelebilir.



    5. Ident ve Ignore Ayarlari:
    Bu menüde Ident.info ve ıgnore.list dosyalarına ait çeşitli güncelleme işlemleri yapılmaktadır.



    5.1. Ident.info da olmayanların Ignore.list ve Ident.info ya işlenmesi: Ident.info da olmayanların Ignore.list ve Ident.info ya işlenmesi share.info dosyasında olupda ident.info da kaydı olmayan providerlerin ident.info ya UNKNOWN olarak ve aynı zamanda ignore.listede yine bilinmeyen olarak ilave edilmesini sağlar.İki üç günde bu işlemi yapmanız halinde ne kadar çok gereksiz kart geldiğini göreceksiniz.



    5.2. Old-Not Used-Fake vs ignore.list e eklenmesi: Old-Not Used-Fake vs ignore.list e eklenmesi ise ident.info da karşılığında bu ibarelerin olduğu identlerin ignore edilmesinden ibarettir. Başlangıçta bir kez yapılması yeterlidir.
    IDENT IŞLEMLERİ DOSYANIZIN BÜYÜKLÜÐÜNE GÖRE ÇOK UZUN SÜREBİLİR.



    5.3.Ident Güncelleme: Ident güncelleme ident.info dosyanızın bu sitedeki ile güncellenmesinden ibarettir. Sitedeki ident.info *********** dan alinmistir. (Sanirim Yalçin Gelin'e ait olandir.)Teşekkürler paylaşım için. Öncelikle ident.infonun güncellenmesi Old-Not Used-Fake lerin işlenmesinde formatın tutturulması açısından ÇOK ÖNEMLİDİR.







    6. Fake Kartların tespiti:



    6.1. Peer Local Kart testi


    6.2. Adım adım provider testi

    6.1. Peer Local testi



    6.1.1. Peer Seçimi:
    Bu işlemde çıkan listeden local kartını test edeceğiniz peerinizi seçin bu durumda program diğer peerlerinizi ignore edecek bu peer i bırakacaktır listede ve I: parametresini 1 yapacaktır.(Diğer peerler silinmeyecek geri getirilebilir halde ignore edilecektir.) Mutlaka Gbox restart yapınki bu işlemler devreye girsin. O kartın açtığı kanalların arasında dolaşın açarsa onu G satırı yapabilirsiniz (menuden 2 sonra 4 nolu işlemler), açmıyorsa Y satırı yapın (3 nolu işlem). Bu işlemi yaptıktan sonra mutlaka Local kart testi yapılmalıdır aksi halde I: parametreniz 1 değerinden eski değerine dönmez.



    6.1.2. Local Kart Testi : Bu işlemde once local kart test edilir eğer cevap veriyorsa, başarıyla testi geçti infosu gelir, değilse fake infosu gelir. Sonrasında ignore edilen peerler geri gelecek ve I: parametreniz eski haline dönecektir. Bu bilgi mesaj olarak ekranda gözükür. Sonrasında mutlaka Gbox ı Restart edin.





    6.2. Adım adım provider testi





    6.2.1. Mevcut prov. ait tüm G leri Y yap: Daha önce G satırı yapılanlar zaten test edilmiş ve iyi kartlar olduğu belirlenmiş kartlar demektir. Bu yüzden yeni teste başlayacağımızda bu iyi kartların fake kart gibi gösterilip yeni kartların gelmesi sağlanmalıdır. Bu işlemin sonundaki GBox restart mutlaka yapılmalıdır ki işlem hemen devreye girsin.


    6.2.2. Mevcut prov. ait iyi kartları bul: Menu deki 1. işlemi yaptıktan sonra artık yeni kartlar gelecektir. Bu yeni kartlar geldiğinde kanal açıyorsa bu

    menü işlemini yapın. Bu işlemi yaptığınızda o kanalı açan kart iyi kart olarak işaretlenecek fakat Y: yapılacaktır ki, bu işlemi kanal açılmayana kadar yapacağınız için bu iyi kartın bir sonraki işlemde devreye girmemesi gerekir. Sonraki menü işlemlerinde bu iyi kartlar geri getirilecektir. O yüzden iyi kartlarimiz Y yapılıyor diye düşünmeyin. Bu işlemi o provider ait birçok kanalı gezerek yapmanız çok yararlıdır zira bir kanalı açmayan kart başka kanalda hızlı cevap verebilir. Provider ların paket paket satış yaptığı noktasıda mutlaka gözönünde bulundurulmalıdır. Ama mutlaka kanal değiştirmeden yani programdan çıkmadan bu menüdeki 4 işleminde tamamlanması gerektiğini unutmayın. Kanal değiştirip açan kanal bulduğunuzda tekrar 1 nolu işlemden başlamalısınız.



    6.2.3.Listede Kalan Fake kartların Y yapılması:
    2 nolu işlemi birkaç defa tekrarlayınca göreceksinizki listede açmayan fake kartlar kalacaktır. Bu

    durumda bu işlemi kullanarak bu fake kartları Y Line yaparak bunların bir daha gelmesi önlenmelidir. Bir kartın anlık olarak cevap vermemesi onun fake olduğunu göstermeyebilir. Farklı zamanda bu Y yaptıklarınızı tekrar test etmenizde fayda vardır. Bu işlemi şu şekilde yapabilirsiniz. Önce Menüdeki 1 nolu işlemi yaparak tüm G ler Y yapılmalıdır. Sonra cwshare.cfg nize girerek o provider a ait 10 tane Y nin başına diez işareti koyun ve Gbox ı Restart edin(Bu işlem biraz manuel görülebilir sonraki versiyonlarda eklenmeye çalışılacaktır.) Bu durumda o 10 kartı tekrar test etme şansına sahip olacaksınız. Eğer hiçbiri açmıyorsa artık Y olarak kalabilirler diezleri kaldırın. Eğer açan varsa onun Y satırını silin G: satırı yapın. Burada bir sorunda Y satırındaki 256 limitidir. Daha öncede belirttiğimiz gibi eğer o provider a ait 15 tane G satırınız varsa onun Y: satırlarını diezle ignore edinki Y sınırını zorlamasın. Ama silmeyinki ilerde tekrar test etme şansınız olsun.



    6.2.4. Bulunan iyi kartlari G satirina ekleyin:
    2 nolu işlemi yaptıktan sonra iyi kart olarak işaretlediğimiz ama yukarıda açıkladığımız sebeple Y

    yaptığımız iyi kartların G yapılması işlemini burada gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlemi yapmadan önce tüm kartları test ettiğinize yani 2 ve 3 nolu işlemleri kart kalmayana kadar gerçekleştirdiğinize emin olun.





    Kullanımla ilgili notlar:



    1. Menülerde ardarda gelen hızlı menüler ve sorgular vardır. Bu yüzden kumandanıza menülerdeyken uzun uzun basmayın bir sonraki sorgulamanın veya giriş ekranının geçilmesine neden olursunuz. Tek ve kesin hareketlerle kumandanızı kullanın.



    2. Menülerde Yes no veya Ok gibi cevap isteyen ekranlarda asla Exit tuşuna basıp çıkmayın işlemi yarı yolda bitirmeye çalışmayın. Bu istenmeyen durumlara gbox ınızın çalışmamasına yol açabilir.



    3. Mutlaka cwshare.cfg gbox_cfg ident.info ignore.list dosyalarınızın yedeklerini alın.



    4. Fake kart menüsünde işlemleri tamamlamadan asla geri dönüp tekrar fake kart menüsünde işlem yapmayın. cwshare iniz zarar görebilir.



    5. İyi kartları (fake kart işlem 2) bulurken yayının açıldığına emin olun birkaç sn bekleyin.



    6. Ekran kapalıyken yani şifre gelmiyorken iyi kart işlemini yapmayın.



    7. Gigabox tan gelen kart tan(3017) şifre çözülüyorsa o anda Fake kart menüsü üzerinde işlem yapmaktan kaçının. Bu kartları manuel olarak cwshare e eklemenizde fayda var.



    8. Kullanım kılavuzunu birkaç defa okumadan hemen işlem yapmaya girişmeyin. Önce okuyup biraz özümsemeye çalışın.

    Buradan Indirebilirsiniz

    Bu sayfa programı test eden ve değerli fikirleri ile geliştirilmesinde çok büyük yardımları olan olan Sayın AYDINK tarafından hazırlanmıştır
İşlem Yapılıyor
X