Herkesin karşılaştığı Decktron 95000+USB genel sorunları için çözüm bekliyoruz...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ototorlak
    Junior Member
    • 22-10-2005
    • 219

    Herkesin karşılaştığı Decktron 95000+USB genel sorunları için çözüm bekliyoruz...

    Arkadaşlarım 95000+USB cihazım var.Cihaz kanal geçişleriyle,görüntü kalitesiyle kullanım rahatlığıyla güzel bir cihaz.Ancak;

    1.Kanal liste düzenlemesini yaparken mutlaka teker teker mi taşımak zorundayız,teker teker çok uzun süren bu işlemi birden fazla kanalı toplu olarak yapabilme şansımız yok mu?

    2.Elle frekans girerek aratma yaptırdığımızda özellikle Türksat da 12731V3333 üzerinden otomatik güncelleme yaptıktan sonra yeni bir frekans girmek istediğimizde kapasitenin dolu olduğu uyarısı çıkıyor.Bu sorun aktif olmayan frekansları tespit ederek sildiğimizde giderilebiliyor ama mesela feed yayınlarını izleyebilmek için feed frekanslarını girmek istediğimizde yeniden ortaya çıkıyor.Bu kapasiteyi nasıl artırabiliriz?

    3.TP listesinde mevcut bir frekansı yeniden elle ekleyebiliyoruz.Bu frekansın mevcut olduğuna dair bir uyarı almıyoruz.Bu frekans üzerinden manuel arama yaptığımızda eskiden mevcut olan kanallar tekrardan kanal listesi sonuna ikinci kez eklenebiliyor. Teker teker saatlerce uğraşarak sildiğimiz ve sıraya soktuğumuz kanal listemiz yeniden şişiyor.Silme işleminin de uzun sürmesi ayrı bir dezavantaj.Bu sorunları nasıl çözebiliriz?

    4.Asıl ve en önemli sorun ise şu.Bende flashdisk yok.Keyleri elle kumandadan girmek durumundayım."0" tuşuyla EMU listesine ulaşabiliyoruz.Mesela Polsat için güncel keyleri 7001,7101,00,01,10,11 kodlarıyla ve bir sürü kombinasyonla yüklememe rağmen maalesef şifreyi çözemedim.Halbuki önceki markasıyla yazılımı biribirinden alakasız cihazımda bile daha keyin son rakamını girerken arkadan TVN Turbo kanalının açıldığını görebiliyordum.İdentler ne olmalıdır?

    5.Anladığım kadarıyla bir flashdisk edinmem mutlaka gerekiyor.Ancak kullanma klavuzunda çok yüzeysel olarak geçilen bu konunun mutlaka forumda ;
    a.Flash diske yükleme yapılabilecek programın verilmesi
    b.Bu program ile çalışmanın açıklanması
    c.Cihaza flash diskle yapılacak yüklemenin resimlerle ve özellikle bizler gibi bu işlere çok aşina olmayan insanların anlayabileceği düzeyde anlatılmasını bu güne kadar takdirle izlediğimiz ÖZMENA Forum uzmanlarından bekliyoruz.
İşlem Yapılıyor
X