ieee.tv Yayında...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • TA2CCC
    Banned
    • 03-06-2004
    • 8304

    ieee.tv Yayında...

    IEEE de mi televizyon istasyonu kurdu, demeyin. Internet elimizin altındayken yayın için bir istasyona ihtiyacınız yok. Bir alan adı almanız yeterli.


    Bir çoğunuzu bu IEEE de nedir diyor tahmin edebiliyoruz, elektrik elektronik mühendislerinin vazgeçilmezi olan bu kuruluşu bilmeyenler için biraz açalım. "Bilgisayar mühendisliği, biomedikal teknoloji, elektriksel güç, telekomünikasyon, uzay elektroniği, tüketici elektroniği gibi bir çok teknik alanda otorite sayılan IEEE "Institute of Electrical and Electronical Engineers" (Elektrik Elektronik Mühendisleri Enstitüsü), belirtilmiş alanlarda dünyada çıkan tüm yayınların yüzde 30 gibi yüksek bir diliminin sahibidir. Her yıl, 900'ün üzerinde standardın belirleyicisi durumunda olup, 300'den fazla konferans düzenleyerek elektronik sektörüne hizmet eder." Daha fazla bilgiye burdan ulaşabilirsiniz.



    Artık IEEE nedir bilmiyen yoktur sanırım; gel gelelim asıl haberimize IEEE, IEEE.tv adı altında ilginç teknoloji ve mühendislik videolarından oluşan bir oluşama gitti. Site genel kullanıcılar ve sadece üyelerin ulaşabileceği videolar olmak üzere iki bölümden oluşmakta. herzamanki gibi üyelere sunulan videolar daha işe yarar. Teknoloji meraklıları için kaçırılmayacak videolar var. Site arada bir kepengi kapatabiliyor; henüz yapım aşamasında ve bazı yerlere üyelik kısıtlı erişim sunuluyor.


    Bilgi için: IEEE
    Yazan: Mustafa Baltacı
    SDN - http://shiftdelete.net
İşlem Yapılıyor
X