Ronaldo geliyor mu?

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • anterior
    Senior Member
    • 06-11-2006
    • 6453

    Ronaldo geliyor mu?



    İddialar bitmiyor... İşte sonuncusu; Ronaldo 1-2 gün içinde İstanbul'da. İtalya'da bulunan Fenerbahçe yöneticileri Murat Özaydınlı ve Ali Yıldırım'ın, dünyaca ünlü Sambacı'nın işini bitirdiği ileri sürüldü.

    Bugün bekleniyor

    Ronaldo adı uzun zamandır Fenerbahçe ile birlikte anılıyor, yönetim de sürekli bu transferi yalanlıyor. Ancak Roberto Carlos’ta da aynı yolun izlendiğini hatırlayanlar, Brezilyalı yıldızın her an İstanbul’a gelebileceğini düşünüyor. Dün yaşanan gelişmeler de, bu bekletiyi doğruluyor. Appiah’ın doktorlarıyla görüşme için İtalya’ya gittikleri duyurulan iki yönetici Murat Özaydınlı ve Ali Yıldırım’ın, aslında Ronaldo transferi için bu ülkede bulunduğu iddia edilmişti.

    Kezman yolcu gibi

    İki yöneticinin, Ronaldo’nun işini bitirdiği ileri sürüldü. Brezilyalı golcü ve kulübü Milan ile her konuda anlaşmaya varan Yıldırım ile Özaydınlı’nın Ronaldo ile birlikte bugün veya yarın İstanbul’a döneceği ifade ediliyor. Kezman’ın İspanyol Marca Gazetesi’ne yaptığı açıklamalar da, transferi doğrular nitelikte. Çünkü Sırp oyuncu, İngilter’den 3 takımdan teklif aldığını kaydedip, ara transferde ayrılmak için Aziz Yıldırım’dan izin isteyeceğini dile getirdi.

    ‘Mutlu olamıyorum’

    Fenerbahçe'de kendisine çok iyi davranıldığını belirten Kezman, "Ancak büyük liglerde oynamayı özledim. İstanbul’da yaşamak çok güzel. Ama az oynayınca mutlu olamıyorsunuz. Futbolun keyfini çıkarmak istiyorum. Burada çok fazla para kazanılıyor ama her şey para demek değil. İngiltere’den aldığım teklifler orta seviye takımlardan. Hedefim rekabetin yüksek olduğu İngiltere veya İspanya Ligi’nde oynamak" diye konuştu.

    Milliyet
İşlem Yapılıyor
X