İşte Fedarasyon Başkan yardımcısı Affan Keçeci'nin açıklaması

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    İşte Fedarasyon Başkan yardımcısı Affan Keçeci'nin açıklaması

    FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANVEKİLİ D-SMART AÇIKLAMASI
    24.01.2008 09:09:00

    Futbol Federasyonu Başkanvekili Affan Keçeci, D-Smart'ın 2010 sonrası iki yayıncı kuruluş önerisinin kabul edildiği haberini yalanladı.



    Gazeteport'a konuşan Futbol Federasyonu Başkanvekili Affan Keçeci, D-Smart'ın 2010 sonrası iki yayıncı kuruluş önerisinin kabul edildiği haberini yalanladı. Keçeci, "Naklen yayın komisyonu toplandı, ama sadece görev bölümü yapıp bu konuda diğer ligleri inceleme yapma kararı aldı" dedi.
    Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Affan Keçeci, Anadolu Ajansı'na düşen "D-Smart'ın teklifi kabul edildi" şeklindeki haberin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
    Naklen yayın komisyonunun toplantı yaptığını ve kendi içinde görev bölümü yapıldığını belirten Affan Keçeci, "Kesinlikle alınmış bir karar yoktur. Sadece mevzuat başta olmak üzere diğer liglerin incelenmesi yönünde karar aldık" diye konuştu.
    Keçeci, "Komisyon Yönetim Kurulu kararıyla oluştu. Bugün de ilk toplantısını yaptı. Alınan kararlar sadece görev bölümü yapılması ve Avrupa liglerinde, başta Fransa, Almanya, İngiltere olmak üzere sistemin nasıl uygulandığının incelenmesidir" dedi.
    İki yayıncı kuruluş konusunda D-Smart tarafından verilen teklifin kabul edildiğine dair haberi kesin bir dille yalanlayan Keçeci, "Bizim olduğumuz yerde gizli, kapaklı iş olmaz. Her şey şeffaf şekilde yapılacak. İki yayıncı kuruluş olup olmayacağı bile belli değil ki" diye konuştu.

    ÖNCE MEVZUATA BAKIYORUZ
    İki yayıncı kuruluş olması halinde maçların iç saha-dış saha olarak bölünmesine yönelik bir karar da alınmadığını vurgulayan Affan Keçeci, "O aşamaya gelindiğinde karar verilecek konular. Tüketicinin burada mağdur olmasının da önlenmesi lazım. Biz sadece bu konuda inceleme kararı aldık. Alternatiflere bakıp önce mevzuatın nasıl oluşacağına karar vermek gerekiyor" dedi. Keçeci, diğer yayıncı kuruluşlardan da 2010 sonrası için yayın ihalesine yönelik model önerilerini istediklerini de sözlerine ekledi.
    www.gazeteport.com.tr
İşlem Yapılıyor
X