Samsung Armani,Tasarım Harikası Cep Telefonu

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • fuga
    Senior Member
    • 27-08-2004
    • 6397

    Samsung Armani,Tasarım Harikası Cep Telefonu

    Bir moda haftasının haberini vermeyeceğim elbette sizlere.. Giorgio Armani, Kore’ li elektronik devi Samsung ile yeni bir anlaşma yaptığını duyurdu. Birlikte bir telefon yaratacaklar. Dizaynını Giorgio Armani yapacak, üretimini Samsung yapacak. Yeni ultra ince, kredi kartı büyüklüğündeki Giorgio Armani – Samsung telefon Avrupa’ da satışa sunulacak ve eğer bundan tahmin ettikleri kadar iyi bir sonuç alırlarsa birlikte bir LCD televizyon üretecekler. Dokunmatik ekranlı model, edge teknolojisini de barındırıyor. Bu ince ve zarif telefonun tahminen 2.6″ LCD ekranı ve 3 Megapiksel kamerası olacak. Giorgio Armani etiketini kim sevmezki..
    Armani şunları söylüyor; ” Bugün moda ve teknoloji hayatımızın her alanında var.Sadece elbiselerimizde değil. Evlerimizi, kaldığımız otelleri, kullandığımız arabaları nasıl dizayn ediyorsak, teknolojide de dizayn önemli. Yanımızda gün boyu taşıdığımız cep telefonlar da bizim kişiliğimizi ifade ediyor. Yada oturma odamızdaki televizyon, giydiğimiz ayakkabı, taktığımız çanta yada evimizdeki mobilyalar gibi.. ”
    Armani, bu işlere pek yabancı sayılmaz. Daha önce bir ev koleksiyonu,bir mutfak, kafeler, barlar, restoranlar, bir gece kulübü ve oteller tasarladı. Ocak ayında çıkacak olan televizyon da Armani/Casa koleksiyonunun bir parçası olacak.


İşlem Yapılıyor
X