Hangi marka TV? Ve nedenleri? yardımmm

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mokarkomar
    Junior Member
    • 15-04-2007
    • 28

    Hangi marka TV? Ve nedenleri? yardımmm

    Arkadaşlar cmtesi adana veya mersine gitme durumum var.

    1. Eve Digiturk veya DSmart alacağım.en azından aldığım LCD veya Plazmada digital ve HD görüntü izlemenin ***fine varayım diyorum.ama SD yayında izleyebilirim. Digiturk mu DSmart mı alayım abone olarak? Nedeni?

    2. Haftanın 5 günü 17:30'a kadar çalışıyorum.Aksam 6'Da evde oluyorum.Ben Salonda dizi izlemek (haftada 3-4 kez) + Haftada 1 kez maç izlemek + bazı zamanlar dvd film izlemek istiyorum
    Cmtesi ve Pazar günleri iş yok. hafta içi 18:00'den sonra 00:00'da uyumak kaydıyla 4 - 5 saat Tv İzleyeceğim. Hafta sonu ise Cmtesi 10 saat Pazar da 10 saat diyelim toplam 20saat.
    Yani bir hafta boyunca 5 saat x 5 haftaiçi günü + 20 saat hafta sonu olmak üzere toplam 45 saat hafta karma olarak maç + dvd ve dizi izlenecek.
    En yoğun olarak da dizi izlenecek.maç hafta bir kez belki 2 kez (çarşamba günü maç olursa )
    PC bağlantısı yapmayı asla düşünmüyorum.sadece saydığım 3 kullanım amacım var işte.maç dvd ve agırlıklı olarak DİZİLER. SİZCE LCD Mİ PLAZMA MI ALMAM GEREKİR? koltuk ile tv arasında 4 METRE Mesafe var. (büyük ekranları severim) SİZCE dediklerimi göz önüne alarak LCD Mİ PLAZMA MI ALMAM GEREKİR? nedeni?
    3. 470 WATT GÜÇ ÇEKEN PLAZMALA HAFTADA 45 SAAT KULLANIM İLE NE KADAR FATURA ÖDERİM. (1KW = 160 BİN lira burada)


    BU 3 SORUMU YANITLARSANIZ EN AZINDAN HAFTA SONU MAGZALARI KAFAM RAHAT GEZER..ADANADA GİZERLERE UÐRAYAYIM MI NE DERSİNİZ? MERSİN MEDIA MARKET PEK CAZİP GELMEDİ BANA FİYAT AÇISINDAN.
    2 SORUDA TAVSİYENİZ LCD İSE HANGİ MARKA PLAZMA İSE HANGİ MARKA ALACAÐIMI LÜTFEN BELİRTİNİZ.
İşlem Yapılıyor
X