DECTRON SAT 9500 FTA USB KAYIT ALDATMACASI

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • iso670
    Junior Member
    • 29-03-2004
    • 56

    #31
    Konu: DECTRON SAT 9500 FTA USB KAYIT ALDATMACASI

    Originally posted by ototorlak View Post
    Arkadaşım bahsettiğin GM makineyi ben inceleme fırsatı buldum.Kimi yerlerde 250 YTL gibi paralara satılıyor,fiyatında bir standart yok.Görüntü olarak güzel,önünde mor neon aydınlatma bile var.Ama çok da fonksiyonel bir makine olduğunu söyleyemem.Hatta bir gecemiz elle Polsat ke y girmeye uğraşmakla geçti.Neticede de açmadı.Çünkü biz girmeye muvaffak olana kadar ke yler değişmişti.

    Burada şunu ifade edeyim.Zamana zaman ben de Decktron için ağır eleştirilerde bulunduysam da gerçeği söylemek gerekirse güzel bir makine.Emsallerinden aşağı kalır yanı yok.

    Bir arkadaşım bu kayıt özelliğinin bulunmayışı nedeniyle yargıya müracaat edeceğini yazmıştı.Herkes hakkını arama hakkına sahiptir tabii ki.Ama eleştirilerde de dozu kaçırmamak gerekir diye düşünüyorum.

    Özellikle şayet yargıya da intikal etmiş bir husus varsa bence bu başlığı kilitlemek gerekiyor.
    kayıt alatmacasını yargıya intikal ettiren benim yargı derken öyle tazminat davası falan açmadık sadece tüketici hakem heyetine aldatıcı reklam yapılmıştır. diye şikayette bulunduk bunun neticesindede firmaya ihtar verilmiş olacakki carrefourda şu an satılan modellerinde bu özelliğin yazdığı kayıt özelliği ibaresi firma tarafından beyaz etiketle kapatılmıştır. en azından bundan sonra bu ürünü alacak kişiler aldanmayacaktır. bilinçli tüketiciler arttıkça forumlarda bu konular tartışıldıkça firmalarda kendilerine çeki düzen vermek zorundalar artık. amacımız sadece budur marka kötülemek yada marka reklamı yapmak değil iyi olan hak eden kazansın. aslında dectron çok kaliteli ve ekonomik bir cihaz çıkarttı ama pazarlama sıtratejisi ve yanlış reklam yüzünden güzelim ürününü kısa zamanda forum sayfalarının en çok eleştiri alan ürünü haline getirdi. ciddi hatasını kabul eden bir firma olsaydı inanın ben şahsım olarak en az abartısız 50 kişiye bu markayı aldırırdım. gerçekten güzel cihaz...

    Yorum

    • iso670
      Junior Member
      • 29-03-2004
      • 56

      #32
      Konu: DECTRON SAT 9500 FTA USB KAYIT ALDATMACASI

      Originally posted by ozkandonmez View Post
      Sizler üye olarak sıkıntılarınızı yazacaksanız , bu sıkıntıları çözme adına bizim yapabileceğimiz bir şey olursa seve seve yardımcı olduk/oluruz/olacağız , zamanı geldiğinde taraf tutmak gerekirse biz son kullanıcı tarafında olacağız....

      Ama forum kuralları,kişi haklarını çiğneme,genel toplum kurallarına aykırı, ahlaki çerçeveden uzaklaşan, firmaların karalanması türündeki hiçbir mesaja taviz verilmeyecektir.

      Bu cümleler yukarıda bazı arkadaşların "valla simdi foruma bunu yazdım diye yönetici bazıları kızacak " türünde kurdukları cümlelerine istinaden yazıılmıştır.
      2008 yılında yazmış olduğum mesajları tesadüfen şimdi 2013 yılında okudum. o zamanlar ne kadar haklıymışım bu zaman zarfı içinde firma yok olup gitti sırf 3-5 tane fazla mal satayım diye kutunun üzerine aldatmaca kayıt özelliği koyup insanları kandıran firma artık tarih oldu . forum yöneticileri bu konuyu kiltlesin artık ziera ne cihaz nede firma kaldı ortada.

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X