bence ahmet çakara tanga

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • og1907
    Member
    • 19-03-2006
    • 517

    bence ahmet çakara tanga






    Futbol Ciddiyet İster...

    Futbolun ne denli ciddi bir iş olduğunu dün gece İspanya`da Fenerbahçemiz tüm dünyaya bir kez daha gösterdi. Dünya futbolunda isim yapmış birçok büyük kulübün dahi her zaman başaramayacağı bir zafere imza atarak, ciddiyet ve disiplinin futbol için ne ifade ettiğini bir kez daha gördük. Karşılaşmanın 10.dakikasında deplasmanda 2-0 geriye düşen takımımız, yılmadan yıkılmadan karakterini ve kişiliğini ortaya koyarak kendisinden fark yemesini bekleyenleri mat etti. Bununla yetinmeyen oyuncularımız, favori rakibini şampiyonanın dışına iterek tüm Türkiye`yi sevince boğdu.

    Bu zafer öyküsü tamamen ciddi ve disiplinli çalışmanın ürünüdür!

    Yıllarca futbol ailesi içinde yer alan, hemen hemen her konudan haberdar olan ve Türk Futbolu`nu çok iyi tanıyan eski hakemlerden Ahmet Çakar`da maçtan önce Fenerbahçemize şans tanımamış, İspanya`da işinin zor olduğunu görev yaptığı spor programında dile getirmişti. Kimi zaman üslubunu beğenerek izlediğimiz Ahmet Çakar bu kez olayı abartmış, espriyle karışık "Fenerbahçe bu turu geçerse bir dahaki programa bikini ile çıkacağım" demişti.

    Farklı konulara, farklı yaklaşımıyla birçok futbolseverin beğenisini kazanan Ahmet Çakar, Fenerbahçemize`de en zor günlerinde destek olan açıklamalarıyla dikkat çekmiş, bu güzel günlerin geleceğini o günlerde beyan etmişti. Fenerbahçemizin gasp edilen maçlarına tepkisini net bir şekilde gösteren Ahmet Çakar, birçok kişinin dile getirmediği "kirlenmişliği" açıkça tüm kamuoyuyla paylaşmış, bu davranışıyla Fenerbahçe taraftarının ayrı bir sempatisini kazanmıştır.

    Böylesine saygı gören bir ismin, espri mahiyetinde olsa dahi kendisine yakıştıramadığımız kelimeleri kullanmaması gerekirdi. Art niyetle böyle birşey yaptığını düşünmüyoruz! Zira kendisinin üslubunu bildiğimizden, gerçekçi konuşma adına kendi mizacıyla bir örnekleme yapmaya çalıştığınıda en iyi bilenlerdeniz. Bu yüzden Fenerbahçe taraftarı olarak sayın Çakar`ın espri amaçlıda olsa "bikini" giymesini istemiyoruz! Bu ne kendisine nede büyük Fenerbahçe taraftarına yakışmayacak, tamamen raiting amaçlı kişileri rencide edici bir olaya dönüşecektir. Bundan ne Ahmet Çakar, ne de Fenerbahçe taraftarı bir kazanım elde etmeyecektir!

    Umarız bu tatsız hadise sayın Çakar ve zaman zaman onun gibi terazinin ayarını kaçıran bazı futbol yorumcularına ders olur. Futbol nasıl sahada oynanıyor, ciddiyet ve disiplin istiyorsa aynı ciddiyet ve disiplini futbol yorumcularında da görmek istiyoruz. Hatalar oyunu olan Futbolda yaşanan olayları hata olarak görmek, kişiselleştirmeden yorumlamak en başta Türk Futbolu`na yapılan bir hizmet olacaktır. Fenerbahçe taraftarı olarak her zaman reklerin değil, futbolun konuşulduğu, futbolun yazıldığı bir spor medyası görmek istediğimizi yineliyor, Fenerbahçemizin göstermiş olduğu başarının diğer kulüplerimizede yansımasını temenni ediyoruz...

    Antu.com
İşlem Yapılıyor
X