Yanlış üslupla hitap eden kişilere....

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ozkandonmez
    Administrator
    • 30-12-2002
    • 47393

    Yanlış üslupla hitap eden kişilere....

    Forumlar kişilerin sorunlarını ve sorularını çözmek , kişilerin faydalı olabileceği alanlarda yardımcı olabilmeleri için imkan tanımaktadır. Tamamına yakında gönüllülük esasına göre işleyen bir sistemdir.

    Foruma üye olan kişiler forumları T.C. Anayasalarının emrettiği ve forum kurallarının elverdiği ölçüde birbirlerinin hakkına riayet etmek sureti ile kullanabilir, bilgilenebilir, mesaj yazabilir, bilgi verebilirler.

    Fakat öyle kişiler varki, üslupları ile , duruşları ile, mesajları ile, hareket tarzları ile, kişilikleri bozuk ağızına geleni söylemekte kişilerin ailelerine kadar hakaret etmekte zerre kadar utanmaz tavırları ile forumu ve görevlileri rahatsız etmektedirler.

    Kötü söz sahibine aittir, milletin anasına bacısına çoluğuna çocuğuna küfür eden bu kişilerin insanlıkla bir ilgisinin olduğuna şüphe ile bakıyorum, bu kişiler insan demenin ne bir yolu nede bir şekli olduğunu düşünüyorum.

    Bu noktadan hareketle, kendisine küfür edildiğini kanıtlayan ve bu konuda kanuni haklarını kullanmak isteyen her kişiye küfür eden kişinin foruma kayıtlı tüm bilgileri verilecektir, proxy ile girmesi yanlış mail adresi vermesi gibi kaçamak yapacakları hareketleride boşunadır, ev adresine kadar istenildiğinde 2 gün içinde bulunabilmektedir.

    Kimse anasını bacısını çocuğunu yolda bulmadı, erkek adam bu küfürü verir telefonunu verir adresini ne diyecekse ondan sonra söyler, onun dışında söyleyecekleri küfürler sadece kendi anasına bacısına gider o kadar.
    Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



    HAYDI IPTV YAPALIM

    TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

    LÜTFEN OKUYUN

İşlem Yapılıyor
X