Bu Kızları Anlamak Mümkün Degil

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ModMan
    Senior Member
    • 02-11-2004
    • 4800

    Bu Kızları Anlamak Mümkün Degil

    1 Bütün kızlarda bir gelecek korkusu sendromu vardır.Bir ilişkiye başlamadan önce ;

    "-Ay Sonumuz ne olacak, ben çok korkuyorum, ya beni gelecekte terk edersen"gibi...Bütün kızlar (istisnalar kaidei bozmaz) merdivenin ilk basamağına bakmazlar hep tepede kendilerini neyin beklediğini merak edereler ve böylece hem kendilerini hemde yanındaki arkadaşlarını üzerler.

    2 Bütün kızlar birilerinden hep güzel söz duymak isterler ama istedikleri sözü duyuncada hiç umursamazlar.Sanki normal bir şeymiş gibi davranırlar hiç üstlerine alınmazlar.

    3 Bütün kızlar bazı konularda tereddüt yaşayınca (erkek arkadaşları ile olan konularda) hemen "-sen beni suçluyorsun" derler ve işin içinden çıkarlar.

    4 Bütün kızlar aslında romantik erkeklerden hoşlanırlar ama belli etmezler.Sevdiklerini süründürmekten zevk alırlar.Biz buna Süründürme Sendromu diyoruz.Oysaki iç dünyalarında bundan pişmandırlar ama içlerinden gelen sesi hiç dinlemezler ve erkek arkadaşlarına yapmadıkları eziyet, hakaret kalmaz.

    Tabi evlenince bu durum tersine döner.Çünkü roller değişmiştir.Nedense kadınların evlenmeden önceki hal ve hareketlerinden evlenince eser , iz kalmaz.Daha ılımlı daha yapıcı olmaya çalışırlar.Ama fayda vermez ve mutsuz olurlar.

    O yüzden neden bu kızlar hep eziyet çektiriyorlar,karşılarındaki insana neden hep ızdırap veriyorlarda sonra neden pişman oluyorlar anlamam.

    Kardeşim insanca sevki karşındakide seni insanca sevsin.Yani nedir bu kapris ve naz bunuda hiç anlamam.

    5 Bütün kızlar birde kendilerine değer vermeyen erkeklerin peşinden koşarlar ama değer veren erkeklerin yüzüne bile bakmazlar.Çünkü zaten onları istedikleri gibi oynatabilirlerdir.Ama önemli olan ulaşamayacaklarını ele geçirmektir.Çünkü arkasında daima onu bekleyini vardır bu yüzden endişe etmezler.

    6 Bütün kızlar Herşeyin hayırlısı olsun derler.Ama hayırlı olması için bir çaba harcamazlar. Herkes hayırlıyı ister ama bir çaban olmayınca bu olan hayırlı olmaz.Bu kızların kullandığı tahrip gücü yüksek bir silahtır.Aman dikkat!!! Öldürmez süründürür öyle bir silah.

    7 Bütün kızlar Bazı şeylerin kendi İç Huzurlarını kaçırdıklarını söylerler.Ama bu iç huzur nedense başkaları ile olan normal iletişimlerde kaçmazda hep sevdiği insanla iletişiminde kaçar bunuda anlayabilmiş değilim.

    8 Bütün kızlar Erkeklerin kalplerinde yetiştirdikleri çiçekleri, filizleri hep öldürüler, soldururlar sonunda başkalarını bundan sorumlu tutarlar.İnsanı insanlardan uzaklaştırırlar sonra "-Ben ne yaptım ki" derler.

    9 Bütün kızlar Bir EVET demeye tutulmuşlardır ki sormayın gitsin.Onlar için aşk sadece Evet kelimesidir.Yani ÇIKMAK.Ama belli yaşlara gelince bunun yanlışlığını anlarlar ama artık evlilerdir.Bir fayda vermez Atılan imzadan (nikah yazalım ki jetonları paraşütle düşen arkadaşlar da faydalansın) sonraki EVET.

    10 Bütün kızlar hep başkalarıyla kıyaslanmak istemezler ama; herzaman yanlarındaki kız arkadaşlarının ilişkilerini ortaya atıp kıyas yaparlar."-AAA işte bak bunlar ne güzel dolaşıyorlar biz niye dolaşmıyoruz ki?" gibi."-Hayır ben seninle henüz beraber görünmek istemiyorum"gibi....

    11 Bütün kızlar erkeklerin hep ciddi düşünmediğini savunurlar hani şu "gelecek korkusu sendromu" var ya işte ondan.Ama erkekler ciddi düşündüklerini gösterince, (nişan, nikah, izdivaç....v.b.) hemen yan çizerler bu sefer onlar ciddi düşünmediklerini ortaya koyarlar.Buna hazır olmadıklarını savunurlar..

    12 Bütün kızlar hep zorda kalınca "-Beni UNUT" derler işin içinden çıkarlar.Çünkü bu kızlar çok zekidirler ; bilirler unutmanın kolay olmayacağını blöf yaparlar ve sonunda kazanırlar.

    13 bütün kızlar erkeklerin kendilerinin yanında kendileri gibi olamadığını savunur ve erkeklere "-Lütfen benim yanımda kendin gibi ol" derler.ama İnsanın kendisi gibi davranmasına izin vermezler ,insanı bir kalıba sokarlar bundan dışarı çıkmasından hoşlanmayacaklarını söylerler ve erkeklerde çekindikleri için kendileri gibi olamazlar ya maske takarlar yada araziye uyup durumu düzeltmeye çalışırlar.Kızlarda bundan hep şikayet ederler ama sebep kendileridir.

    14 Bütün kızlar üzücü şeylerin kendilerine söylenmesini ısrarla isterler.Sonrada "-Sen beni üzdün" yada "-Beni hiç kimse bu kadar üzmemişti"derler.Ama söylesen bir türlü söylemesen bir türlü erkekler hep bu labirentte farenin peyniri araması gibi dolanıp durular.

    15 Bütün kızlar her zaman kendileri hakkında yada samimi arkadaşları hakkındaki konularda "-Başkalarının sözüne mi bakıyorsun Benim sözüm önemli değilmi?" derler ama erkek mevzubahis olunca hep diğer kızların dediklerine bakarlar.Hayatlarını onların yönetmesine izin verirler.Bu acizlik değilde nedir yani?Hem böyle yaparlar ondan sonrada sonsuz ve sınırsız mutluluk isterler.

    16 Btün kızlar yanlarındaki arkadaşlarının ilişkilerine bakıp "-Ay işte bak ne güzel bir beraberlikleri var. Allah bozmasın" derler.ama kendilerine gelince;;; millet sevdanın güllük güneşlik yollarından giderken çiçekler,kuşlar, doğa harikalarıyla karşılarıken; bu kızlar kendi sevdiklerine hep kasvetli,karanlık,ışıksız,dikenli yolları layık görürlerki hep erkekleri bu yerlere mahkum ederler.Aslında bundan mutluluk duymazlar ama niye yaparlar yine anlamış değilim.

    17 Bütün kızlar olayları hep zamana bırakma taraftarıdır.Zamanın her şeyin ilacı olduğunu sanırlar ama bir müddet sonra isyan ederler çünkü zaman onlardan güzelliklerini çekiciliklerini çalar.Ama bunların haberi yoktur.Bunu öğrendiklerinde iş işten geçmiş olur.

    18 Bütün kızlar kendi kafalarından uydurduklarını yada duydukalarını sanki gerçekmiş gibi algılarlar.Ve bunları erkek arkadaşlarıyla özdeşleştiriler.Sonrada mutsuz olurlar.Eziyet yani başka birşey değildir bu.
  • cemal344
    Senior Member
    • 03-11-2005
    • 3977

    #2
    Konu: Bu Kızları Anlamak Mümkün Degil

    Kim anlamışki iki ayrı makine gibiyiz.

    Yorum

    • Alman_
      Member
      • 20-09-2005
      • 1423

      #3
      Konu: Bu Kızları Anlamak Mümkün Degil

      Originally posted by cemal344 View Post
      Kim anlamışki iki ayrı makine gibiyiz.
      Zaten ayri makinayiz, birinde eksik birinde fazla dunyanin duzeni bu degilmi ?? !! :D

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X