Bombalar peşpeşe gelecek

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • eerol
    Banned
    • 06-11-2004
    • 8682

    Bombalar peşpeşe gelecek


    Bombalar peşpeşe gelecek




    Trabzon yurt içinde ve dışında 4 bir koldan oyuncu arıyor, daha önce görüşülenlere imza attırmaya çalışıyor.


    Bordo-Mavili yönetim transferde hızlı gidiyor. İbrahim Akın bitti bitiyor, Manisalı Selçuk'ta gün sayılıyor. Simon bu hafta geliyor, Cruz'da top Teknik Direktör Ersun Yanal'da.

    Levan da eklendi
    Trabzonspor'da son dönemlerin en hareketli saatleri yaşanıyor... Yeni sezonun transferlerine yönelen Bordo-Mavililer’in gündeminde sayısız isim bulunuyor, yurt içinde ve yurt dışında dört bir koldan çalışılıyor.

    Eski oyuncular Şota ile Arçil’in önerisi üzerine Gürcistan’a gidecek olan Başkan Sadri Şener, Georges ve Levan isimli iki forveti izleyecek. Eğer beğenirse, vakit kaybetmeden oyuncuların kulüpleriyle masaya oturacak.

    Cruz vasat bulundu
    Wolfsburg takımının kalecisi Simon da bu hafta sonuna kadar Trabzon’a gelip imzayı atacak. Chermiti ve Mehdi’de ise kulüpleri Etoile du Sahel pürüz çıkardı, “Transfer meselesini sezon sonunda konuşalım” mesajını yolladı.

    Bir başka gelişme ise Belçika’da yaşandı. Teknik direktör Ersun Yanal, önceki gece izlediği gündemdeki Cruz’u vasat buldu. Ancak kapıları tamamen kapamayan Yanal’ın yönetime yeni bir rapor daha sunacağı kaydedildi.

    Genç yıldızlar listede
    Yönetimin, “Yurt içinden de iki yıldız olacağız” sözleri, taraftarları heyecanlandırdı. Bu isimlerden birinin, aslen Trabzonlu olan ve İstanbul Belediyespor forması giyen İbrahim Akın olduğu öğrenildi.

    Genç yıldızın dışında Manisasporlu Selçuk’un da Bordo-Mavili ekibe olumlu yanıt verdiği bildirildi. Yönetimin listesinde, Bursasporlu Egemen, Oftaşlı Giray ve İbrahim Şahin ile Kasımpaşalı Erhan Küçük de bulunuyor.
İşlem Yapılıyor
X