İslam dünyasını kızdıracak bir kitap daha...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • TA2CCC
    Banned
    • 03-06-2004
    • 8304

    İslam dünyasını kızdıracak bir kitap daha...


    İslam dünyasını kızdıracak bir kitap daha
    Batıda İslam karşıtı kitaplar her geçen gün artıyor. ABD’de yayımlanan bir kitapta, sözde eskiden Müslüman olup şimdi Hıristiyanlığı seçenler, bu kez İslam’a saldırıyor.

    Pazartesi, 21 Nisan 2008 10:04
    Haber Merkezi / TIMETURK

    Amerikan New York Daily News gazetesi kendisine ait internet sitesinde, önümüzdeki hafta ABD’de İslam ile ilgili bir kitap çıkacağını, kitabın İslam ve Hz. Muhammed’e (sav) hakaret içeren diğer kitap ve karikatürlerin yarattığı infiala benzer bir infial yaratacağını iddia etti. Ayrıca kitabın kapağında Peygamber Efendimize ait yırtılmış hayali bir resim de bulunuyor.

    Kitabın ismi “Why We Left İslam: Former Muslims Speak out” yani “ İslam’ı neden terkettik: Eski Müslümanlar konuşuyor”. Kitap, internet üzerinden kitap satışıyla ünlü “Amazon.com” da satışa sunuldu.

    Amerikan gazetesinin haberine göre kitap İslam karşıtı sağcı bir site olan “world net daily” sitesi tarafından yayınlanacak. Gazetenin haberine göre İngiliz gazeteci Susan Crimp ve İslam uzmanı Joel Richardson tarafından kaleme alınan kitabın kapağını Peygamberimiz Muhammed’e (sav) ait olduğu iddia edilen ortadan ikiye ayrılmış bir resim süslüyor.

    Gazete kitabının Müslümanları ciddi şekilde rahatsız edeceğini, çünkü kitapta İslam’ı bırakıp hayat tarzlarını tamamen değiştiren ve Kur’an-ı Kerim’i sorgulamaya başlayan eski Müslümanların itiraflarının ve sözlerinin yer aldığı bilgisini veriyor.

    Mürtedlerin İtirafları

    İslam’dan irtidat edenlerden biri olan Halid Velid kendi deneyimini şöyle anlatıyor: “Biz küçükken Usame Bin Ladin’in aldığı eğitim ve derslerin benzerini aldık. İmam bize dersi anlatırken biz Müslümanların dünyanın en üstün insanları olduğumuzu söylerdi.”

    Velid, “İmamlar bize konuşurken müslüman olmayan insanlara “maymun torunları” ve “domuzlar” gibi çok ağır hakaretler içeren bir dil ve ağız kullanarak; Müslüman olmayanlara küfür ve hakaret etmek biz Müslümanların görevidir, diyorlardı. 11 Eylül saldırıları esnasında müslüman olmayan kâfirler dedikleri insanların ölümüne karşı yüzlerinde beliren sevinci gördükten sonra hatta bu katliam için Allah’a şükrettiklerini gördükten sonra din değiştirmeye karar verdim” diye ekliyor.

    İslam’da barış ve kadın haklarını desteklemek ve yaymak için bir internet sitesi kuran Pakistan asıllı Ali Sina “bana öğretilen herşeye inanan bir Müslüman olarak yetiştim. Ancak Kur’an-ı sayfa sayfa olarak ciddi bir şekilde okuduğumda İmam Nazıri’nin yalanlarına karşı midem bulandı” diyor.

    Hakaretamiz ifadeler

    Kitap Hz. Muhammed’in (sav) psikolojisini inceleyen Ali Sina’nın “yetim olarak büyüdüğü için çocukluk döneminde yeterli şefkat ve sevgiyi tatmadığı hatta hiç tatmadığı” şeklindeki çok çirkin iddialarına yer veriyor.

    Gazeteciye göre kitabı yayınlayan “World net Daily” adlı internet sitesi İslam ve Müslüman aleyhtarlığıyla biliniyor ve her gün Müslümanlar hakkında nefret yaymaya çalışıyor.

    Amerika İslam Konseyi (CAİR) resmi sözcüsü İbrahim Huber New York Daily News gazetesine verdiği demeçte “Bu kitabın yazarı havadan Afganistan’a saçılan domuz kanını içmiş bir kişidir, Amerika’da yedi milyon ve dünyada bir milyardan fazla Müslüman İslam’ı seviyor ve hergün barış içerisinde bu dini kendi hayatına uygulamaya çalışıyor” şeklinde
İşlem Yapılıyor
X