Hırsızlığın da böylesi...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • freespirit
    Member
    • 05-03-2007
    • 853

    Hırsızlığın da böylesi...

    Ali İhsan Asaletli'ye ait ahırda bulunan büyükbaş hayvanların biri hırsızlar tarafından çalındı. Çalınan inek mahalle çıkışında parçalanmış olarak bulundu. İşte akıllara zarar hırsızlık olayı...


    Ankara Elmadağ'da, sabah saatlerinde, Ali İhsan Asaletli'ye ait ahırda bulunan büyükbaş hayvanların biri hırsızlar tarafından çalındı. Çalınan inek mahalle çıkışında parçalanmış olarak bulundu. Hayvanın sakatat ve diğer ağırlık yapacak bölümlerini bırakan hırsızlar diğerlerini alarak kaçtı.

    Elmadağ'ın Ediğe mahallesinde bulunan ahıra çok rahat giren hırsızın, burada bulunan boğayı yem vererek, kaçırılan ineğin yavrusunu ise başına çuval geçirmek suretiyle etkisiz hale getirdiği belirtildi. İneğin sahibi Ali İhsan Asaletli, hırsızın çok bilinçli hareket ettiğini ve özellikle herkes tarafından bilinmeyen yoldan hayvanı kaçırdığını söyledi. Parçalara ayrılan ineğin iki ay önce doğum yaptığını söyleyen Ali İhsan Asaletli, vicdansız hırsızlara 'şimdi bu yavrunun hali ne olacak' diye seslendi.

    Diğer taraftan, bundan yaklaşık on gün önce Elmadağ'a bağlı Akçaali mahallesinde de benzer bir olay yaşanmış ve Hayrettin Akdoğan'a ait iki inek aynı şekilde kaçırılarak köyün çıkışında yol kenarında parçalanmıştı. Bu iki olaydan sonra mahalleli arasında huzursuzluk yaşanırken, olay yerine gelen jandarma ekipleri hırsızları bulmak için çalışmalarına başladı. Olay ile ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirilirken, jandarma, vatandaşları, olabilecek durumlar karşısında uyardı.

    CİHA
İşlem Yapılıyor
X