4 yeni film vizyonda...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • freespirit
    Member
    • 05-03-2007
    • 853

    4 yeni film vizyonda...

    4 Yeni Film VizyondaSinemaseverler bu hafta 4 yeni filmle buluşacak.


    Boleyn Kızı

    Peter Morgan tarafından kaleme alınan Boleyn Kızı, ihtişamlı bir entrika, şehvet, iktidar oyunları, aşk ve ihanet hikâyesi. Film aynı zamanda, ailelerinin kör hırsı yüzünden yakışıklı ve tutkulu kral 8. Henry’nin aşkı için rekabet eden iki güzel kız kardeşin, Anne ve Mary Boleyn’in hikâyesini anlatıyor.

    Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı

    125 milyon dolar bütçeli “Indiana Jones 4”de Dış İlişkiler Konseyi kutsal hazine için ilk maceranın başladığı topraklara yeniden geri döner.
    Ancak 'Herşeyi Gören 12 değerli taş' içinde hipnotik bir güce sahip olan 'Ephod' taşına ihtiyaçları vardır. Konseydekilerin bu fikrini öğrenen Indiana Jones onları takip eder.
    Çünkü eğer biri Ephod'u ele geçirirse, onun gücüne dayanamayacak ve kişilik değiştirerek dünyayı yönetme gücüne sahip olacaktır. Ephod Armageddon Savaşı'nı yeniden başlatacak güce sahiptir.

    O... Çocukları

    Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun üstlendiği, Altan Erkekli, Özgü Namal, Şevket Çoruh, Demet Akbağ, Mahir İpek ve İpek Tuzcuoğlu'nun başrollerini paylaştığı filmde, 12 Eylül 1980 ihtilalinden sonra siyasi suçlu olarak aranan bir karı-koca yurtdışına kaçmaya karar verir.

    Ama çocukları bu konuda onlar için en büyük engeldir. Yurtdışına kaçmadan önce çocuklarını bırakacakları güvenli bir yer ararlar. Çift sonunda çocuklarına 'en güvenli yer' olarak 'Mehtap Anne'nin yuvasını seçer.

    Onların çocuklarını bıraktıkları yer aslında eski bir hayat kadını olan 'Mehtap'ın bu işi bıraktıktan sonra halen hayat kadınlığını sürdürenlerin çocuklarını bıraktıkları 'Emanetçi Anne' evidir...
    Karı-koca yurtdışına kaçtıktan bir müddet sonra çocuklarını alması için bir İtalyan kızı Türkiye'ye gönderir. İtalyan kız, 'Emanetçi Anne'ye bırakılan çocuğu alıp anne-babasının yanına götürmek isterken kendini bir dizi ilginç olayın içinde bulur. Hep Seni Aradım

    Chicago’nun Wicker Park bölgesinde yaşayan Matthew bir gün çalıştığı işyerinin penceresinden karşı kaldırımda en yakın arkadaşı Luke’a ait ayakkabı dükkânının vitrinine bakan bir kız görür. Artık Matthew onunla tanışmak için her yolu deneyecektir ancak bu ilişkinin bütün yaşamını etkileyeceğinden haberi yoktur. Matthew ve Lisa birbirlerine aşık olurlar ve kader ağlarını örmeye başlar.

    TRT HABER
İşlem Yapılıyor
X