EURO 2008 ve ATV

Kapat
Konu Kapalı.
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ybæl©ik
    ADMINISTRATOR
    • 25-01-2003
    • 30775

    EURO 2008 ve ATV

    Arkadaşlar

    Daha önce de yazdığımız ve anlattığımız üzere, açık alanda yerli platformlara ait her türlü şifrenin verilmemesi Ozmena Forum'un bir kuralı ve prensibidir.

    Daha önce bu konuda izlenen yol ve yöntem bugün de geçerlidir, gelecekte de geçerli olacaktır.

    Aboneli sisteme dayalı şifreli ( yerli ) platformlar hariç, ( ki bu yayınların illegal izlenmesine yönelik her türlü içerik yasaktır ) belirli programlar ( özellikle spor ) için yayın haklarının satın alınması ve ikili anlaşmalar gereği geçici olarak şifrelenmesi ve Abone sitemine dayanmayan herhangi bir yayını veren ilgili ( yerli ) kurum/kuruluşun, resmi web sitesi, telefon numaraları, mail adresleri gibi iletişim araçlarıyla şifrelerinin dağıtılması Ozmena Forum'u bağlamaz, ilgilendirmez.

    Yayınlara şifre koyup koymamak, şifreleri verip vermemek keyfiyeti ve insiyatifi, anlaşmalar gereği hukuki muhatap, yayını satın alan ( yerli ) kurum/kuruluşa aittir. Bunun dışında kimse kendi kararıyla bu şifreleri dağıtma hakkına sahip değildir.

    Forumda, yayıncı ( yerli ) kurum/kuruluşa ait iletişim adreslerinin verilmesi de herhangi bir sakınca doğurmayacaktır. Çünkü asli yetki ve sorumluluk bu adresleri verenlerde değil, değişik iletişim araçları ile gerekli bilgiyi veren kurum/kuruluşlardadır.

    Kuralları ısrarla ihlal edenlere ise her zamanki gibi gereği yapılacaktır.

    Teşekkürler.
    Son düzenleme ybæl©ik; 06-06-2008, 19:42.
İşlem Yapılıyor
X