Bu hafta 3 yeni film vizyonda

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • freespirit
    Member
    • 05-03-2007
    • 853

    Bu hafta 3 yeni film vizyonda

    Bu Hafta 3 Yeni Film VizyondaHaftanın filmleri: İkinci Nefes, Mistik Olay, İncredible-Hulk


    İkinci Nefes- Second Breath

    "Dünyanın Bütün Sabahları"nın yönetmeni, Jean-Pierre Melville’in 1966’da aynı isimle filme çektiği romanı yeniden uyarlayarak, “bugünün gözleriyle, bugünün en iyi oyuncuları, görüntüleri ve kendi kuşkularımız ve ümitlerimizle” kara film türüne dönüş yapıyor.

    Başrollerini Daniel Auteuil, Monica Bellucci, Michel Blanc ile Jacques Dutronc’in paylaştığı filmin hikayesi 1958'de geçiyor.

    Hikâyede, hapishaneden yeni kaçmış meşhur gangster Gu’yu takip ediyor. Bütün Fransız polis teşkilâtı adamın peşinde.

    Sevdiği kadın Manouche’la beraber ül***i terk etmeden önce para bulmak için son bir iş yapması gerekiyor. Başarılı da oluyor, fakat polislerin çevirdikleri dolap sonucunda kendi suç ortakları onu bir hain gibi görüyorlar. Gu, bundan sonra şerefini temizlemek için ne gerekiyorsa yapıyor.

    Mistik Olay - The Happening

    Yönetmenliğini M. Night Shyamalan'nin yaptığı The Happening, doğal afetlerin arttığı bir coğrafyayı ve dünyanın sonunun yaklaştığını hissettiren bir zamanı, bir aile üzerinden anlatıyor.

    Filmde, Mark Wahlberg , Zooey Deschanel, John Leguizamo başrolleri paylaşıyor.

    The İncredible-HULK

    Yönetmenliğini Louis Leterrier'ın yaptığı filmde bilim adamı Bruce Banner, tüm hücrelerini zehirleyen gama radyasyonuna karşı bir kür geliştirmeye ve içinde dizginleyemediği bu öfke saçan gücü serbest bırakmaya çalışmaktadır: Hulk.

    Gölgelerde yaşayarak, eski hayatından ve sevdiği kadından uzak kalan Bruce, bu obsesif durumdan kaçınmak için çabalarken bir taraftan da General Thunderbolt Ross ve gücünü yok etmeye çalışan askeri bir makine tarafından yakalanıp, yok edilme tehlikesi ile karşı karşıya kalacaktır.

    Hulk’un karşısında artık yeni bir düşman vardır: Abomination. Filmde başrolleri Edward Norton, Liv Tyler paylaşıyor.

    TRT HABER
İşlem Yapılıyor
X