Güiza çok yakın!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • eerol
    Banned
    • 06-11-2004
    • 8682

    Güiza çok yakın!

    Güiza çok yakın!





    Fenerbahçemiz dış transferdeki ilk bombasını patlatmak üzere... Fenerbahçemiz dış transferdeki ilk bombasını patlatmak üzere. Transfer döneminin sessiz takımı olarak dikkatleri çeken sarı lacivertliler, İspanyol yıldız Dani Güiza için imza aşamasına geldi. Bu yıl Real Mallorca forması altında attığı 27 golle La Liga’da kral olan 28 yaşındaki futbolcunun bonservisi için uzun süredir pazarlıklarını sürdüren yöneticiler, sona yaklaştı. 17 milyon Euro ile kapıyı açan İspanyol kulübü ile arada çok ufak pürüzler kaldı. Yönetim, golcü futbolcunun ailesini ikna etmek için büyük çaba harcadı. Öte yandan Fenerbahçe’nin listesinde bulunan Brezilyalı Adriano’nun transferine İnter’in yeni teknik direktörü Mourinho’nun karşı çıktığı ve bu oyuncuyu kadrosunda görmek istediği öğrenildi. Buna bağlı olarak Kanoute ile de ilgilenen F.Bahçe, Sevilla Kulübü’nü bir türlü ikna edemedi. İspanyol yöneticiler yapılan resmi teklifleri geri çevirerek, Kanute’yi satmayacağını bildirdi.
    Mourinho engeli
    Yabancı golcü konusunda birçok oyuncu ile ilgilenen yönetim, Adriano ve Kanoute’nin yanı sıra Japonya’da futbol yaşantısını sürdüren Brezilyalı Beto için de uzun uğraş vermesine rağmen, kulübünün satmak istememesi nedeniyle transferi kapattı. Teknik direktör konusunda henüz sonuç alamayan sarı lacivertliler, Euro 2008 sonrasında prensipte anlaştığı yeni hocasını kamuoyuna açıklayacak ve yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.
    Avusturya’da 6-20 Temmuz tarihleri arasında yapılacak yaz kampına PAF takımından birkaç oyuncunun daha takviye olacağı öğrenildi.



    Kaynak: Hürriyet
İşlem Yapılıyor
X