Feci kaza

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    Feci kaza

    Otomobil, otobüsün altına girdi: 3 ölü 1 yaralı

    24 Haziran 2008Halife YALÇINKAYA- Bülent TATLI/ZARA (Sivas), (DHA)SİVAS’ın Zara ilçesi yakınlarında sollamaya çalıştığı otobüsün altında kalan otomobil hurdaya döndü. Kazada otomobilde bulunan 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

    İnanılmaz kazanın dehşet fotoğrafları
    Sivas-Erzincan karayolu 65’inci kilometrede, Tödürge Gölü yakınlarında sabah 07.30 sıralarında meydana gelen kazada, Ankara’dan Erzurum’a giden Hürriyet Yıllmaz yönetimindeki 06 AEP 36 plakalı otomobil, İstanbul’dan Erzurum’a yolcu taşıyan Celil Özdemir yönetimindeki 34 EY 5298 plakalı yolcu otobüsünü sollamak istedi. Duble yolda, sollamaya çıkan otomobil, görgü tanıklarının ifadesine göre otobüsün bulunduğu şeride erken girmeye çalışınca altında kaldı. Sağa manevra yapan otomobili altına alan otobüs bir süre sürükledi. Tamamen otobüsün altında kalan otomobili, olay yerine gelen kurtarma ekipleri vinç yardımı ile alttan çıkardı. Yol kenarına çekilen otomobilde bulunan sürücü 47 yaşındaki Hürriyet Yılmaz ile eşi 28 yaşındaki Nurdan Yılmaz ve adı belirlenemeyen 15 yaşlarındaki bir erkek olay yerinde can verdi. Kurtarma ekiplerinin yardımı ile araçtan yaralı olarak çıkarılan 18 yaşındaki Hürdan Güney Yılmaz ise ambulansla Sivas Numune Hastanesi’ne sevkedilerek tedavi altına alındı.

    Otomobilde bulunan ailenin Erzurum’da bulunan ve hasta olduğu belirlenen dedelerini ziyaret etmek amacı ile yola çıktıkları belirlendi. Kaza yerinde ezilmiş halde olan otomobilin içinden güçlükle çıkarılan cesetler, otopsi işlemlerinin yapılması için Zara Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    kaynak:hürriyet
İşlem Yapılıyor
X