Asala ile mafya evlendi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    Asala ile mafya evlendi

    Asala Mafya ile evlendi

    Doğan ULUÇ / NEW YORK1980’de New York’ta BM gökdeleni karşısındaki Türkevi’ne bombalı araç saldırı eylemini planlayan ASALA lideri Murad Topalyan, ’Babaların babası’ John Gotti ile dolaylı akraba oldu.

    1970’li yıllardan itibaren yurt dışında 80 civarında resmi temsilcimizi şehit eden Ermeni terör örgütü ASALA’nın son liderlerinden Murat Topalyan’ın kızı Danielle Vangar Topalyan, ABD’de ’Babaların babası’ diye bilinen ve 1997’de ölen mafya lideri John Gotti’nin eski damadı Carmine Agnello ile evlendi.

    Haraç ve vergi kaçakçılığı suçlarından hüküm giyen ’Boğa’ lakaplı mafya üyesi Carmine Agnello ile hapisteki babasını ziyaret ederken tanışan Danielle, böylece John Gotti’nin üç torununa üvey anne oldu. Carmine’nin çapkınlıklarına dayanamayarak altı yıl önce boşanan John Gotti’nin kızı Victoria ise "Ona mutluluk dilerim ama çocuklarına evleneceğini söylemediğine inanamıyorum. Polis, Agnello’nun konuşmalarını dinledi, yasadışı eylemlerini kayda geçirdi. Bu arada muhasebecisiyle şehvetli aşk sohbetleri de ortaya çıktı. Sonunda tevkif edilerek hapse gönderildi. Annem bana her zaman ’devlet sana hayatının en büyük iyiliğini yaptı’ der" diye konuştu.

    New York Post gazetesi ise evliliğin geçen şubat ayında gerçekleştiğini ve 48 yaşındaki Carmine’in 35 yaşındaki yeni eşinin bir teröristin kızı olduğunu vurguladı. ’Yabani Geyik’ lakaplı Murad Topalyan, 1996’da Cleveland’da bir depoda 45 kilo ağırlığında dinamit çubukları, çok sayıda ateşli silah gizlediği ortaya çıkınca tutuklanmıştı.
    kaynak:hürriyet
İşlem Yapılıyor
X