MEB, 24 bin öğretmen alacak...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • TA2CCC
    Banned
    • 03-06-2004
    • 8304

    MEB, 24 bin öğretmen alacak...


    Öğretmen adaylarına müjdeli haber. MEB, Ağustos ayında 10 bini sözleşmeli 24 bin öğretmen adayını eğitim kadrosuna katmaya hazırlanıyor.




    Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğretmen adaylarına müjdeli haber. Bakanlık, Ağustos ayında 24 bin öğretmen alınacağını duyurdu... Atama için tüm hazırlıklar tamam. 2008 yılı KPSS sonuçlarının açıklanmasıyla başlayacak olan atamalarda en çok sınıf öğretmenliği branşında eğitimci alınacak.
    Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğretmen adaylarına müjdeli bir haber geldi. Bakanlık Ağustos ayında toplam 24 bin öğretmen alacağını duyurdu
    Atanacak olan öğretmenlerin 14 bini kadrolu olarak göreve başlayacak. Geriye kalan 10 bin aday ise sözleşmeli olarak ders başı yapacak.
    ATAMALAR AÐUSTOS AYINDA
    Hazırlıklar tamamlandı. Gözler Milli Eğitim Bakanlığı'nda. Atamaların gerçekleşmesi için 2008 yılı KPSS sonuçlarının açıklanması bekleniyor.
    EN FAZLA ALIM SINIF ÖÐRETMENLİÐİ'NDE
    Atamalarda en çok Sınıf Öğretmenliği alanında alım olacak. Hangi alanda kaç öğretmenin alınacağı, yani kesin rakamlar ise KPSS sonuçlarının açıklanmasının ardından belli olacak.
    ATAMALAR PUAN ÜSTÜNLÜÐÜNE GÖRE
    Adaylar, KPSS puan üstünlüğü esas alınarak atanacak. Puanların eşit olması durumunda ise ataması yapılacak adayın seçimi, Eğitim Bilimleri testindeki doğru cevap sayısına göre belirlenecek. Eşitlik yine bozulmazsa bilgisayar kurasına başvurulacak.
    ( Haber 7 )
İşlem Yapılıyor
X