Göz çalınması

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    Göz çalınması

    Hastanede dudak uçuklatan skandal!
    Geçirdiği trafik kazasının ardından ölen ve sol göz korneasının gizlice alındığı iddia edilen öğretmen Tuğba Yarış'ın (25) haklılığını Adli Tıp raporu doğruladı. Yarış'in nişanlısı "Bu raporu gördükten sonra bir kez daha yıkıldım" dedi.

    Tuzla'da geçirdiği trafik kazasında piknikten dönen ve içinde öğretmenleri taşıyan bir minibüs, fırlayan yedek TIR lastiği yüzünden takla atmış, meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybederken çoğu öğretmen 11 kişi yaralanmıştı.

    Kazada hayatını kaybeden genç öğretmen Tuğba Yariş'ın kaldırıldığı Kartal Devlet Hastanesi'nde izinsiz sol göz korneasının alındığını iddia eden ailesi yetkililerden yadım istemişti. İddia üzerine genc öğretmenin cansız bedeni yeniden inceleme altına alındı. Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan incelemeler geçtiğimiz gün tamamlandı. Adli Tıp, genç öğretmenin sol göz korneasının olmadığını rapor etti. Bunun üzerine genç öğretmenin nişanlısı Uğur Uluçay izinsiz organ alımı nedeniyle yetkililer hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

    Savcılığa suç duyurusunda bulunacağız

    Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Uluçay, "Adli Tıp'tan gelen rapora göre, vefat ettikten sonra sol göz korneası alınmış. Bize hiçbir şekilde bilgi verilmedi. İzin alınmadan korneasının alındığını Adli Tıp raporundan öğrendik. Gözün üzerindeki beyaz saydam tabakası alındı. Ben bu Adli Tıp raporunu gördükten sonra bir kez daha yıkıldım. Bir kazanın ardından yapılabilecek bir şey değil. Bir operasyon yapılarak korneası alındı. Ne ailesine nede bana soruldu. Bu iş yapılmış. Bu izinsiz organ alımıdır. Bu süreçte savcılığa suç duyurusunda bulunacağız" dedi.Kaza öncesi nişanlısı ile yaptığı son telefon görüşmesini anlatan Uluçay, "O gün kaza esnasında ben nişanlımla telefonda görüşüyordum. Bizim konuşmamız zaten 15 dakika filan sürmüştü. Sonra bir bağırış çağırış sesi geldi ve telefon kesildi. Zaten bir daha kendisinden haber alamadım. Telefon kesilince nişanlımın çalıştığı dersaneyi aradım. 'Birazdan gelecekler' diye beni oyaladılar. Ben nişanlımla telefonda görüşürken nişanlımın şöföre 'biraz daha yavaş gidermisin' dediğini işittim." diye konuştu.Nişanlımı morgta teşhis ettim

    Kaza haberini daha sonra öğrendiğini ifade eden Uluçay, "Kaza sonrasında nişanlımın Kartal Devlet Hastanesine kaldırıldığını öğrendim. Haber üzerine hastaneye gittim. Nişanlımın öldüğünü hastanede öğrendim. Daha sonra morga inerek cesedi teşhis ettim. Adli Tıp'tan da böyle bir rapor gelince hepten yıkıldım. Gördüğünüz gibi evimin odasında her yerde onu yaşatıyorum. O benim için ölene kadar yaşayacak. Hala öldüğüne inanamıyorum. Ben doğum günümde nişanlımı toprağa verdim" ifadelerini kullandı.

    Gelinlikler içinde göremediği nişanlısı için eski bir resmine foto montaj yapan Uluçay, nişanlısına gelinliği ancak resimlerde giydirebildiğini ifade etti.
    Nişanlısı Tuğba Yarış ile son içtiği kahve bardağını dahi yıkamadan koruyan Uluçay, fincanın üzerinde nişanlımın halen hatırasının bulunduğuna dikkat çekerek kullandığı bir çok eşyasınıda titizlikle koruduğunu söyledi.
    kaynak:internethaber
İşlem Yapılıyor
X