VE THE A TEAM FİLMİ YAKINDA

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • murata189
    Junior Member
    • 15-07-2008
    • 87

    VE THE A TEAM FİLMİ YAKINDA

    Son düzenleme murata189; 28-07-2008, 21:47.
  • fuga
    Senior Member
    • 27-08-2004
    • 6397

    #2
    Konu: VE THE A TEAM FİLMİ YAKINDA

    evet imbd filmin 2009 yılında gösterime gireceği yazıyor oyuncular farklı ama zaten eski oyuncuları bulmaları ve oynatmaları biraz zor olurdu herhalde

    detaylı bilgi

    The A-Team (2009) - Full cast and crew

    Yorum

    • murata189
      Junior Member
      • 15-07-2008
      • 87

      #3
      Konu: VE THE A TEAM FİLMİ YAKINDA

      acaba eski oyuncuları yasıyor mu????

      Yorum

      • martenzit88
        Member
        • 02-08-2004
        • 1891

        #4
        Konu: VE THE A TEAM FİLMİ YAKINDA

        Vay be bruce willis ve Ice cube oynuyor enteresan aksiyon filmi olacaktır:D

        Yorum

        • kanarya1958
          Member
          • 01-06-2008
          • 1306

          #5
          Konu: VE THE A TEAM FİLMİ YAKINDA

          buruce willis hastasıyım adamda kötü filim yok ama onuda alev sezer iyi seslendiriyodu..

          Yorum

          • NicK-EL
            Member
            • 14-07-2008
            • 1137

            #6
            Konu: VE THE A TEAM FİLMİ YAKINDA

            Cast


            Bruce Willis... Col. Hannibal Smith (rumored)
            Woody Harrelson... Capt. H.M. 'Howling Mad' Murdock (rumored)
            Ice Cube... Sgt. Bosco 'B.A.' Baracus (rumored)

            (rumored) : dedikodu, söylenti
            bilginize

            Yorum

            • emrahbey
              Member
              • 03-06-2008
              • 2145

              #7
              Konu: VE THE A TEAM FİLMİ YAKINDA

              vay behh çocuklugumun diziisi :D:D
              mördak yokmuydu koca zencidev...çocuk gıbı iidi uçan seylere alerjsı vvardı...
              uçaga bındırmek için bayıltrlardı bunu her seferinde :D:D:D

              gelsin gelsin ilk ben giderim vallah :DD:

              Yorum

              • murata189
                Junior Member
                • 15-07-2008
                • 87

                #8
                Konu: VE THE A TEAM FİLMİ YAKINDA

                A TAKIMI - A TEAM
                A Takımı Bomba Gibi Geri Dönüyor...
                Üstelik Bruce Willis ile...

                » The A-Team (2009)

                Directed by: John Singleton
                Genre: Action,Comedy
                Runtime: min
                Cast (first 5): Bruce Willis, Woody Harrelson, Ice Cube

                IMDB: [Yalnızca Kayıtlı Üyeler Linkleri Görebilirler. 10 Saniyede kayıt Olmak İçin Tıklayınız...]

                eksenli yılların unutulmaz dizisi "A takımı" hollywood yapımcıları tarafından peyazperdeye aktarılıyor.Başrollerini yakından tanıdığımız Bruce Willis,Woody Harrelson ve İce Cube gibi ismlerin oynaması bekleniyor.Filmin konusu ise "biraz" değiştirilerek çekilecek.Normal A takımı dizisinde vietnam firarileri olan karakterler bu filmde ırak savaşı firarileri? olarak karşımıza çıkacak.****enlerin havasını vermesede oyuncu kadrosu ile şimdiden dikkat çeken yapımın önümüzdeki yıl vizyona girmesi bekleniyor.
                Orjinal A takımı dizisini bilmeyenler ve ordaki oyuncuları tanıtmak adına bir özet geçmek isterim;
                A Takımı (The A Team) 1983-87 yılları arası 5 sezon oynamış ve dünyaca kült sayılan bir 80ler macera dizisidir.Konusu ise vietnamda suçsuz oldukları halde hapse mahkum edilen 4 askerin bir şekilde hapisten kaçarak amerikada firari olarak saklanmaları sonradan ise amerikadaki adalet sistemine bir başkaldırış niteliği ve para kazanmak adına mafya,çete vb olaylardan muzdarip çeşitli insanlara yasadışı yollardan yardım etmeye başlamalarını konu alıyor ve ünleri amerikada bir şehir efsanesine dönüşüveriyor.
                Takımın lideri olan albay smith ve farklı karakterlerde olan ekibi face,murdock ve b.a. baracus ile kendi yöntemleri ile olayları çözüme kavuşturuyorlardı.
                5 sezon olan dizinin son sezonu ise firari konumlarından kurtulma çabalarını anlatmaktadır.

                80li yılların tozunu yutmuş çoğu insan için a takımı bir efsanedir.Gösterildiği yıllarda en çok izlenme raitingi olan dizinin oyuncuları hakkında ise merak edenler için bir araştırma yaptım.

                George Peppard - John "Hannibal" Smith

                60lı ve 70li yıllarda birçok film ve dizide yer alan peppard kariyerinin son dönemlerinde oynadığı a takımı ile şöhreti tekrar yakalar.Beyaz spor ceketi,siyah eldivenleri ile ağzından hiç düşürmediği purosuyla ilgi çekti. Dizide oynadığı lider kimliği ve "ihtiyar delikanlı" tiplemesi ile herkezin beğenisini kazanan peppard diziden sonra fazla ekranlarda görünmedi ve 1994de akciğer kanserinden öldü.Cenazesinde ölümüne en çok üzülen ise dizi arkadaşı Mr.T idi.

                Dwight Schultz - H.M. "Howling Mad" Murdock

                A takımın belkide en sevilen karakteri olan murdock dizinin eğlence kısımını tavan yaptıran bir karakterdi.A takımı dizisine kadar birkaç televizyon dizisinde boy gösteren Dwight Schultz ilk büyük çıkışını a takımı ile yaptı.Dizide vietnam savaşında yaşadağı olaylar yüzünden psikolojisi bozulan ve a takımına sığınan bir helikopter pilotunu canlandırmışdı.Türk tabiri ile "gel-git" akıllı olan murdock ince zekası ve hannibal'ı bile şaşırtacak yeteneği ile olayları çözme biçimi daha çok "akıllı deli" portresini kendi üslubu ile oynamış,çok sevilmişdi.En büyük eğlencesi ise takım arkadaşı B.A.'yi kızdırmak ve onun uçak korkusunu yenmesi adına yaptığı "bayıltma taktikleri" idi.
                Dwight Schultz diziden sonra oyunculukdan çok seslendirme sanatçılığı dalında mesleki kariyerine devam etti.Tok ve etkili ses tonu , her lehçeyi okuyabileme yeteneği ile Dwight Schultz birçok oyun,dizi ve film seslendirmelerinde bulundu ve halen bu mesleğini devam ettirmekdedir.

                Dirk Benedict - Templeton 'Faceman' Peck

                A takımının yakışıklı "yüzü" hiç kuşkusuz face idi.Dirk Benedict'in canlandırdığı "face" karakteri hannibal ile firar eden bir asker olan ve aynı zamandada hannibal'ın sağ kolu konumunda bulunan bir karakterdi.İkna kabiliyeti ve yakışıklığı ile kadınların dilinden iyi anlayan face olayları çözme konusunda uzman birisiydi.
                A takımı dizisine kadar çeşitli tv filmleri ve dizilerinde oynayan Dirk Benedict 1978 yılındaki "battlestar galactica" dizindeki "Lt. Starbuck" rolü ile ünlenmiş daha sonrasında ise a takımı ile şöhretinin zirvesine çıkmışdır.Diziden sonrada yine aynı tarz yapımlarda oynamayı tercih etti ve oyunculuğada devam etmektedir.

                Mr. T - Bosco "B.A." Baracus

                Dizinin belkide en ilgi çeken karakteri kızgın,güçlü ve takımın cesaret simgesi B.A. Baracus.Çoğu kişinin "B.A açılımı nedir" sorusunun cevabı ise "Bosco Baracus" isminin kısaltılmış hali (lakabı).
                Sylvester stallone'un "Rocky 3" filmi için kötü rol vereceği oyuncuyu ararken tesadüf eseri keşfedilen Mr.T (Lawrence Tureaud ) Rocky 3 filmi ile dikkatleri üzerine çekti ve sonraki yıl A takımı dizisinde oynamaya başladı.Tipi nedeni ile kızgın ve çabuk sinirlenen,olayları mantıkla değilde "kas gücü" ile çözmeye çalışan ancak her defasında onu frenleyen birilerini karşısında bulan bir karakteri canlandırıyordu fakat bütün bu cesaret örneklerine rağmen uçak korkusunu bir türlü yenemeyen B.A takımın çoğu görevlerinde sıkıntı ve eğlence yaratmaktaydı (tabi izleyicilerede ).Dizinin belkide raitinglerini tavan yapan karakter olmuşdur.Murdock ile olan kavgaları diziye ayrı bir renk katmışdı.Diziden sonra Straight Line adlı bir filmde oynayan ve sonrasında 10 bölümlük tutmayan bir dizide rol alan Mr.T çeşitli dizi ve filmlerde misafir oyuncu olarak göründü.Dünyada tanınmasında en büyük rolü A takımı dizisine ve ondan önce oynadığı rocky filmi ile stallone'ye borçlu olduğunu her fırsatta söylemektedir.

                Filmin oluşturulacağı kadroda John "Hannibal" Smith karakterini Bruce Willis, Murdock Karakterini Woody Harrelson ve B.A karakterini ise İce Cube'ün canlandırılması düşünülüyor.Dizideki kadro arasında bir kıyaslama yapıldığında ben tezatlık göremiyorum.Çoğu kişinin belki B.A. için ice cube eleştirisi olabilir ancak ice cube izleyenler onu kızgın bir yüz ifadesi ile Mr.T'ye çok benzediğini anımsayacaktır. Mr.T'den pek bir farkı yok
                Şuanki kadro gayet güzel umarım bozulmadan diğer karakterleri ekleyerek güzel bir yapım olur,hepberaber göreceğiz.

                Yorum

                İşlem Yapılıyor
                X