ölüm kehaneti yaşanmış

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • kanarya1958
    Member
    • 01-06-2008
    • 1306

    ölüm kehaneti yaşanmış

    Aldığımız bir telefon üzerine hemen verilen adrese gittik. Olayı yasandiği yerde inceleyecektik. Bize kapıyı açanlar hala olayın şoku içindeydi. Sesleri titriyor, hep bir ağızdan bağırarak konuşuyorlardı. Yasadıklarının ne anlama geldiğini bilmediklerini ve bunlara yanıt verecek kimseyi bulamadıklarını söylüyorlardi. Bu evde tüm ev halkının gözleri önünde garip bir şeyler olmuştu.

    Önce sessiz olmalarını istedik. Ve sırayla dinlemeye başladık: Hatice Kara babası İsmail Öz'ün ölümünden sonra hasta olan annesini yalnız bırakmamak amacıyla annesinin evine yerleşmisti. Eşi ve çocuklarıyla artık bu evde yaşamaya başlamışlardı. Annesi ise yalnız kaldığı her an, ölen kocasını gördüğünü iddia ediyordu. Hatice Kara annesinin duyduğu derin üzüntüden dolayı bazı görüntüler gördüğünü düşündü.

    Bir gece Hatice Kara, eşi ve çocuklarıyla kaldigi odadan su içmek için dışarı çıktı. Mutfak, uzun dar bir koridorun sıralanmış odalarin en sonuncusuydu. Hatice Kara ve eşi en baştaki odada kalıyordu.

    Hatice Kara mutfaktan dönerken önünden geçtiği annesinin odasına baktı. Gördüğü şey karşısında sanki dili tutuldu, kaskatı kesildi ve hareketsiz kaldı. Babası eğilmiş annesinin yüzüne bakıyordu. Hatice Kara'yı fark eden baba odadan dışarı çıktı ve kızına bakarak, "Korkma şimdi değil , iki yıl sonra yanıma gelecek" dedi.

    Hatice Kara koridorda ağır adımlarla bakan babasının ardından bakakalmişti ki; annesi çıglıklar içinde uykusundan uyandı. "Baban geldi buradaydı" diye bağırıyordu.

    Aynı anda Hatice Kara'nin eşi ve çocuklarından da bağırışlar yükseldi. Onlarda aynı anda odanın kapısının önünden geçen kişiyi görmüştü. Tüm ev halkı aynı dakikaları yasamış ve aynı görüntüyü tarif ediyordu. Ve hep bir ağızdan söyledikleri, bu tarz olayların şahitlerinin söyledikleriyle benzerdi: İsmail Öz, en az 15 yaş daha genç haliyle görünmüştü...

    Ancak olayın en ilginç yani biz araştıranlar için, iki yıl sonra 1997'de yaşandı. Hatice Kara'nın annesi Zeliha Öz vefat etmişti ve aile bize bu gelişmeyi de bildirdi. Zeliha Öz , olaydan 1 yıl sonra kansere yakalanmış ve 1 yıl içinde ölmüş, öylece ölmüş eşinin 2 yıl önce ki kehaneti gerçekleşmişti.
İşlem Yapılıyor
X