CTIA'de En Yeni Cep Telefonları

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ModMan
    Senior Member
    • 02-11-2004
    • 4800

    CTIA'de En Yeni Cep Telefonları

    CTIA'de En Yeni Cep Telefonları

    Samsung Highnote
    Samsung’un yeni telefonu Highnote müzik üzerine kurulu bir telefon. İki renkt seçeneğine sahip: Mavi ve kırmızı


    Samsung Highnote
    Highnote, çift tarafa kayma özelliğine sahip. Yukarı kaydırdığınızda tuştakımı, aşağı kaydırdığınızda stereo hoparlörlerle karşılaşıyorsunuz…



    LG Lotus
    Kare biçimli LG Lotus kesinlikle eşsiz bir tasarıma sahip. Burada görüldüğü gibi çok hoş mor bir dışa kapağı var.


    LG Lotus
    Kapağı açtığınızda ise istridye kapakli telefonlarda pek görmediğiniz birşeyle karşıkarşıya geliyorsunuz: tam boy alfabetik bir klavye!


    LG Rant
    İlk bakışta basit bir cep telefonu izlenimi veren LG Rant, kayar kapağının altında tam boy bir klavye barındırıyor. Ayrıca ekran klavye açıkkken otomatik olarak yatay konuma geçiyor.


    Motorola i576
    Burada gördüğünüz istridye kapaklı Motorola i576, toza,yağmura,şoka, düşük ve yüksek ısı derecelerine karşı dayanıklı bir yapıya sahip.

    RIM BlackBerry Pearl Flip 8220
    İlgi çekici telefonlardan bir tanesi de RIM BlackBerry Pearl Flip 8220 oldu. Ayrıca Pearl Flip 8220, Blackberry’nin ilk istridye kapaklı modeli olma özelliğini taşıyor.


    RIM Blackberry Curve 8350i
    CTIA Fall 2008’da tanıtılan telefonlardan bir tanesi de RIM Blackberry Curve 8350i oldu. RIM Blackberry Curve 8350i’nin bazı özellikleri arasında Wi-Fİ, Bluetooth 2.0 ve GPS yer alıyor...


    Velocity 103
    Daha çok yeni bir firma olan Velocity Mobile da çıkışını CTIA Fall 2008’e saklamış. Velocity 103 firmanın ilk akıllı telefonu olma ünvanına sahip.



    Sony Ericsson Xperia X1
    Daha önceden de merakla beklenen Xperia X1 için Sony Ericsson CTIA Fall 2008’da bir tartışma paneli açtı. Burada yeni Xperia X1 için geliştirilebilecek yazılımlar konuşuldu.









İşlem Yapılıyor
X