Melekler ve Şeytanlar kitabının filmi çekiliyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    Melekler ve Şeytanlar kitabının filmi çekiliyor

    Vizyona girmeden olay yaratan film




    31.10.2008 - 16:10























    LOS ANGELES - Kitabı satış rekorları kıran ve tüm dünyada merakla beklenen Dan Brown'un "Da Vinci Şifresi"nden sonra "Melekler ve Şeytanlar" isimli kitabı, beyazperdeye geliyor.

    İsviçre'de "Yüzyılın Deneyi"nin yapıldığı CERN'de başlayıp Vatikan'a kadar uzanan aksiyon dolu yolculuğu anlatan "Melekler ve Şeytanlar"ın fragmanı, sinemalarda dönmeye başladı.

    "Da Vinci’nin Şifresi"nin devamı niteliğindeki film, Hollywood senaristlerin grevi yüzünden 2008′deki çıkışını 2009'a erteleyerek 15 Mayıs'ta vizyona girmeye hazırlanıyor.

    Ron Howard’ın yöneteceği filmde yine Tom Hanks başrolde.

    Film'in konusu ise şöyle:
    "Da Vinci Şifresi"ndeki Robert Longdon karakteri bu filmde de yer alıyor. Robert Longdon'a yapılan terörist grubun saldırısı, aslında Vatikan rahiplerinden ve geçmişinden öc almaktır.

    Gallileo zamanından beri Katolik Kilisesi'nin bağnaz inançlarını lanetleyerek bilimin yararlarını yücelten bir örgüt olan Illuminati, çok tehlikeli bir enerji kaynağını çalıyor.

    Langdon, güzel ve gizemli bir fiziklçi olan Vittoria ile medeniyeti yok olmaktan kurtarmak amacıyla Roma sokaklarında, kiliselerde soluk soluğa koşuştururlar. Ama süreleri gitgide azalmaktadır. Çünkü birileri akıl almaz bir hedefi havaya uçurmak için saati çalıştırmıştır. (GAZETEPORT / KÜLTÜR SANAT)
İşlem Yapılıyor
X