30.Yıl partisi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    30.Yıl partisi

    30 yıl oldu mu Ceyar?




    09.11.2008 - 18:43





    Dallas dizisinin 30. yıldönümünde muhteşem bir parti yapıldı.



    Unutulmaz dizinin unutulmaz kadrosu



    Ve şimdi onlar...













    PARKER- 1980'lerin permalı saçları, göbek üstüne kadar çekilen pantolonları veya vatkalarıyla hatırlayanlar, tıpkı 60'lar, 70'ler gibi ikonik bir dönem olan bu 10 yıllık süreyi de birçok önemli noktalarıyla hayatlarının bir yerinde saklar.

    2000'ler kadar teknolojik, 90'lar kadar kimliksiz olmayan, tersine, içinde diğerlerine göre farklı bir ruh barındıran 1980'li yılların en önemli televizyon dizilerinden akılda kalanlar hangileri peki?

    Perihan Abla ya da Uzaylı Zekiye gibi Türk televizyon tarihinde önemli bir rol üstlenmiş iki diziyi bir kenarda tutacak olursak, tüm dünyayı kasıp kavuran bir dizi vardı ki, en çok da kötü karakteri Ceyar (J.R-John Ross ) ile ismini yazdırdı, dünya dizi tarihine.

    Dallas'ı hiç izlememiş olanlar, izleyenlerden öğrendikleriyle yetinmek zorunda kaldı belki ama izleyenler, bol entrikanın, bol aşkın buram buram hissedildiği bu diziden alınacak dersleri aldılar ve ihtiras, intikam kelimelerini sözlüğe bakmadan, sadece bir diziyle öğrenerek, Dallas'ın insan hayatında ne kadar etkin bir rol oynadığına kanıt ve de tanık oldular.

    Dizinin popülaritesi öylesine fazla, hayran kitlesi öylesine genişti ki, dizinin izlendiği akşam, sokaklarda kimseciklerin kalmadığına dair bir inanış bile vardı.

    Ve aradan 30 yıl geçti. 1978'de ilk nefesini alan dizi, 80'lerde krallığını ilan etmesinin ardından şimdi hala hatırlanıyor, üstelik doğumgününü bile kutluyor.

    TEKSAS'TA 30. YIL KUTLAMASI
    Tam kadro buradalar!Gözler ilk başta Ceyar'ı arıyor elbette. Ve başarılı aktör Larry Hagman, eline mikrofonu alıp konuşmasını yapıyor.Başından eksik etmediği kovboy şapkasıyla hala karizmatik!

    Amerikan dizi tarihinin en uzun soluklu dizisinin kutlaması da kendisi kadar başarılı ve uzun oluyor ki, kutlamaya gelen Dallas fanatikleri, hayranı oldukları oyuncuları görmenin sevincini doyasıya çıkarıyor.

    Ve hala "Olsa da bir daha izlesek" dedirtiyorlar...

    (KÜLTÜR SANAT/GAZETEPORT
İşlem Yapılıyor
X