Sarah Silverman e2'de

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • serdo
    Senior Member
    • 30-04-2006
    • 5368

    Sarah Silverman e2'de

    Sarah Silverman e2’de başlıyor


    Sivri dilli, inatçı, aklına eseni yapmayı seven, biraz küstah ve bir parça da patavatsız Sarah Silverman’ın maceralarını bu sezon da her Pazartesi 23.30’da, e2’de izleyebilirsiniz.




    NTV-MSNBC
    Güncelleme: 10:16 TSİ 01 Aralık 2008 Pazartesi


    İSTANBUL - Sarah Silverman programında yine aynı adla karşımıza çıkıyor. Sarah kendine odaklı, içinden geldiği gibi sorumsuz bir hayat yaşayan, yaşına rağmen hala çocukça davranışlar sergileyen, işsiz, bekar bir kadın. Onun en belirgin özelliği olan çocuksu bencilliği sık sık arkadaşlarını, ailesini ve hatta tanımadığı yabancıları küçük düşürecek tuhaf durumlara sokmasına sebep olur. Anne babaları erken yaşta öldükten sonra Sarah’nın tek ailesi haline gelen Laura ise Sarah’nın başlarına açtığı dertlere ve kargaşalara rağmen onunla her zaman ilgilenen, kirasını ödeyen ve pek çok zor durumdan kurtaran sorumlu kız kardeşidir. Sarah, kardeşi Laura ve iki gay komşusu Brian ve Steve, unutmadan bir de hep yanlarında olan polis memuru Jay ile inanılması güç maceralarıyla altı hafta boyunca bizlerle olacak.
    2. SEZON BİRİNCİ BÖLÜM: BOMBACI DERNEK!
    Sarah, son olarak katıldığı derneğin üyelerinin aslında kürtaj karşıtı bir gruptan oluştuğunu ve bu grubun kardeşi Laura’nın gönüllü olduğu kliniği bombalamayı planladığını öğrenir. Bu arada Steve ve Brian’ın randevu planları, bir Dungeons&Dragons oyununun gazabına uğrayacaktır.

    SILVERMAN HEM YAZIYOR, HEM OYNUYOR
    1970 doğumlu olan Silverman, kariyerine stand up’la başladı. Daha sonra ‘Saturday Night Live’, ‘Seinfeld’ ve ‘Crank Yankers’ gibi programları ve, ‘School of Rock’, ‘There’s Something About Mary’ ve ‘Jesus is Magic’ fimlerin de yer aldı. Sarah, sivri dili, özellikle etnik ve dini kimlikler üzerine yaptığı espriler yüzünden başı epey ağrıdı. Sarah Silverman, diziyi hem yazıyor hem de oynuyor.

    KİM KİMDİR?
    Sarah Silverman (Sarah Silverman), Laura (Laura Silverman), Brian (Brian Posehn), Steve (Steve Agee), Jay (Jay Johnston).

    ‘Başka Türlü Bir Şey’
    “THE SARAH SILVERMAN PROGRAM”
    Her Pazartesi 23.30
İşlem Yapılıyor
X