Halcon Avenida:80 Beşiktaş Cola Turka:70

Kapat
X
 
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • HIAMOVI
    satélite de expertos
    • 22-12-2004
    • 14236

    Halcon Avenida:80 Beşiktaş Cola Turka:70




    Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımımız, Euroleague 8. maçında Halcon Avenida ile deplasmanda karşılaştı. Siyah Beyazlılarımız rakibine 80-70 mağlup oldu.
    Üst üste attığı basketlerle mücadeleye başlayan Ekibimiz kısa sürede farkı açmayı başardı. Halcon Avenida ilk periyotun son anlarına doğru oyuna ortak olmaya çalışsa da ilk periyotu Siyah Beyazlılarımız 21-17 önde bitirdi. İlk çeyreğin son anlarında yakaladığı performansını ikinci çeyrekte de sürdüren rakibimiz periyotun başında skora denge getirdi (21-21).



    Takımımız üstünlüğünü birkaç dakika daha sürdürse de ev sahibi ekip 4.5 dakika sonra öne geçmeyi başardı. Bu dakikadan sonra karşılıklı basketlerle devam eden maçın ilk yarısı 35-35 eşitlikle sona erdi.



    Üçüncü periyotta karşılaşmanın kontrolünü iyice ele geçiren Halcon Avenida karşısında Siyah Beyazlılarımız son 26. dakikada skoru eşitlese de Willingham ve Stampalija ile peş peşe sayılar bulan İspanyol temsilcisi farkı açtı ve üçüncü periyotu 60-50 galibiyetle tamamladı. Mücadelenin son bölümünde Siyah Beyazlılarımız öne geçebilmek için çok çabalasa da üçüncü çeyrekte üstünlük kazanan Halcon Avenida karşılaşmadan 80-70 galip ayrıldı.

    A Grubu'ndaki diğer maçlarda ise şu sonuçlar alındı:
    Wisla Can Pack 57-48 Mizo Pècs 2010
    Nadezhda 65-61 Bourges Basket

    "Ben Dostlarımı Ne Kalbimle Ne de Aklımla Severim.Olur ya Kalp Durur Akıl Unutur.
    Ben Dostlarımı Ruhumla Severim.O ne durur,ne de unutur"...Hz.Mevlana






İşlem Yapılıyor