Nasıl Smart Para Yüklerim?

Kapat
Önemli Konu
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • bosver
    Senior Member
    • 02-07-2004
    • 5012

    Nasıl Smart Para Yüklerim?

    Nasıl Smart Para Yüklerim?

    1 .SMARTSHOP ve SMARTCENTER larda Smart Para Kartı ile; D-Smart bayileriden sahip olabileceğiniz Smart Para Kart’ının arka yüzündeki bandı kazıyarak şifreyi yazın ve 2850’ye kısa mesajla gönderin. Smart Para anında hesabınıza yüklensin. Bayiler için tıklayınız.

    2. Kredi Kartı ile ; Smart Para yüklemek için 0212 478 03 03’den D-Smart Çağrı Merkezini arayabilirsiniz. Gerekli bilgileri müşteri temsilcisi ile paylaştıktan sonra 10, 20, 50 veya 100 Smart Para hesabınıza anında yüklenir.

    3. Garanti İnternet Bankacılığı ile; Garanti Internet Şubesi Bankacılığında hesabınız varsa; internet şubeciliği ekranından gerekli adımları tamamlayarak hesabınıza Smart Para yükleyebilirsiniz.

    4. www.smartonline.com.tr adresinden; Bu adrese girdikten sonra kendi hesabınızı oluşturup,kendi hesabınız üzerinden kredi kartı bilgilerinizi girerek anında Smart Para satın alabilirsiniz.

    5. EFT ya da Havale ile; Smart Para yükleme işlemini EFT ya da Havale yoluyla yapmak için 0212 478 03 03’den D-Smart Çağrı Merkezini arayarak ilgili hesap bilgilerini aldıktan sonra, bu hesap numarasına yüklemek istediğiniz kadar miktarda para göndererek yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

    6 .TEKNOSA ve SMILE mağazalarından; Smart Paranızı satın alabilirsiniz.

    7. Kapıdan Teslimat ile; Kredi kartı kullanmıyorsanız hemen Çağrı Merkezi’ni arayarak almak istediğiniz paketi Müşteri temsilcisine iletin,bu paket için gerekli olan Smart Para kart kapınıza gelsin. Ödemenizi de smart para kartınızı teslim aldıktan sonra yapabilirsiniz.

    kaynak:D-Smart Extra
İşlem Yapılıyor
X